Raskošno uređeni studio / Zavirite na set nove hit serije 'Vatre ivanjske'!

Image
Foto: RTL

RTL-ova nova dramska serija 'Vatre ivanjske' snima se već dva mjeseca u raskošno uređenom studiju Jadran filma te na brojnim lokacijama u blizini Zagreba, među kojima su veličanstveni dvorac Lužnica u Zaprešiću, klet Stari Mlin i vinogradi, te imanje Kezele u blizini Ivanić grada.

19.8.2014.
16:03
RTL
VOYO logo

Za potrebe serije u Jadran filmu u zagrebačkoj Dubravi iznova je izgrađeno 12 potpuno novih setova. Na više od 1500 m2 prostiru se sobe iz imanja obitelji Magdić, s grandioznim ulazom i stepenicama, velebnim dnevnim boravkom u kojima se nalaze i unikatni dijelovi namještaja, poslovnim uredima u kojima će Elena (K. Pajić) i Božo (F. Perišin) donositi važne odluke o sudbini ostalih likova, stilizirana kuhinja i blagovaonica u kojoj će većinu vremena provoditi domaćica imanja Marija (B. Nola) u društvu Magdićevih (O. Vištica, M. Cindrić…).

Između ostalog, na setu se nalaze pansion i gostionica u vlasništvu Magdićevih, čije će posjetitelje posluživati konobarica Tamara (I. Mihalić), Dinkina stara kuća (L. Begonja, A. Liverić), kuća Tome (J. Kerekeš) i Vere (A. Begić) te ordinacija dr. Andrije (F. Juričić).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimanju serije sudjeluje impresivna postava od 15 trenutno najpoznatijih imena hrvatskog glumišta među kojima su Ksenija Pajić, Frane Perišin, Ornela Vištica, Filip Juričić, Doris Pinčić Rogoznica, Aleksandar Cvjetković, Lela Margitić, Linda Begonja, Alen Liverić, Barbara Nola, Ana Begić Tahiri, Jan Kerekeš, Iva Mihalić,Marko Cindrić, te Slaven Španović i Nevena Ristić. O njima, scenariju, scenografiji, lokacijama, rasvjeti, režiji i ostalim elementima brine se 150 članova produkcije, a na samom se snimanju koriste ukupno 20 kamera.

Gledatelji RTL Televizije u novoj seriji 'Vatre ivanjske' moći će uživati već od ponedjeljka 25. kolovoza u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o seriji 'Vatre ivanjske', zanimljivosti o glumcima i sa seta i lokacija snimanja možete pratiti na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV?ref=hl

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo