SPEKTAKL NA TOMISLAVCU / Zucchero i Oliver gosti na velikom zagrebačkom koncertu 2Cellosa

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

S jednim od najpoznatijih talijanskih glazbenika prije četiri su godine snimili duet "Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)"

27.6.2016.
15:50
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Talijanska zvijezda Zucchero i Oliver Dragojević, bit će posebni glazbeni gosti na velikom spektaklu 2Cellos na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava, u subotu, 2. srpnja.

Od svih glazbenih gostiju s kojima su Luka i Stjepan surađivali tijekom posljednjih pet godina, nije bilo jednostavno odabrati goste. Ipak, odlučili su se za Zucchera s kojim su snimili pjesmu "Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)", objavljenu na albumu "In2ition" koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Zuccherom smo snimali pjesmu za album u studiju u Rimu. Ovo je sjajna prilika da se ponovno vidimo i napokon nastupimo zajedno na pozornici. Još kada uz sve što smo pripremili zasviramo s Oliverom, bit će to još jedna noć za pamćenje", rekao je Stjepan Hauser koji je s Dragojevićem objavio album "Noć nek´ tiho svira" i održao niz koncerata.

2Cellos će koncert početi klasičnim izvedbama u 21:30 sati, nakon čega slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija. Produkciju je već imalo priliku vidjeti 12000 obožavatelja u Areni u Veroni početkom svibnja, a u subotu će je će prvi puta predstaviti publici u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je njihov prvi veliki koncert u Zagrebu nakon četiri godine, ujedno i zadnji na aktualnoj svjetskoj turneji.

Održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic, a upad je besplatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo