A mislili ste da sve znate?Najčešće greške u spavaćoj sobi zbog kojih je seks lošiji

Kao da nije dovoljno to što su muškarci i žene pod stresom zbog posla, obaveza i ostalog, pa još i u spavaćoj sobi sabotiraju jedni druge i onda se žale kako im je seksualni život u lošoj fazi.

Najčešće greške u spavaćoj sobi zbog kojih je seks lošiji

Životne i seksualne energije se isprepliću. Seksualnost i strast osobni su izričaj koji se odražava kroz način na koji netko priča, kroz pokrete, način na koji netko gleda...

Kako postati besramna zavodnica i izluditi frajera
Seksualni život ovisi o puno faktora: stil života, navike, stres, djeca, kućanski poslovi..., a uz to mnogi parovi još rade i dodatne greške u spavaćoj sobi koje im uopće ne idu u prilog ako žele poboljšati seksualni život. Evo koje su to:

● Za početak vrlo je važan ambijent spavaće sobe. Neudoban, tmuran, pretrpan i neuredan prostor nikome nije privlačan i teško da će se itko u takvom prostoru osjećati ugodno. Ako još k tome nadodamo i istrošenu posteljinu te iritirajuću rasvjetu, mala je vjerojatnost da će u toj sobi vladati seksi raspoloženje.

Kako muškarcu reći da je loš u krevetu?
● Par koji je opterećen s idejom o savršenom seksu nepotrebno je pod stalnim pritiskom. U spavaćoj sobi nema mjesta za napetost i opterećenje. Potrebno se opustiti i prepustiti. Seks će ponekad biti strastveniji, a ponekad nježniji i to je normalno.

● Cenzurirati seksualne maštarije, želje i potrebe nije poželjno. Kako će drugačije partner saznati što vas privlači i uzbuđuje. Par bi u spavaćoj sobi trebao dijeliti želje i potrebe, na taj način oboje će u seksu više uživati.

● Požurivanje i vršenje pritiska nikome neće pomoći kada su strasti u pitanju. Uobičajeno je da je jedan partner više napaljen od drugog. Usporite, zavodite jedno drugo, prepustite se erotskim igricama u kojima oboje uživate.

● U spavaćoj sobi bi sebičnost trebala biti zabranjena. Ako želite biti zadovoljeni, morate i htjeti zadovoljiti. Obostrana sreća zahtjeva ravnotežu između davanja i primanja.

Thinkstock
 • Thinkstock

● Jedna od uobičajenih greški koju je potrebno spomenuti, a o kojoj ne treba previše govoriti jer je već sve rečeno je - glumljenje orgazma. Ako glumite orgazam partner će misliti da je sve ok i ništa neće mijenjati.

● Ako se muškarcu dogodi da 'izgubi' erekciju ne treba mu to nabijati na nos. Najbolje se ponašati kao da se to nije dogodilo te pokušati opet krenuti u akciju.

● Manjak samopouzdanja koban je za spavaću sobu i seks. Sram zbog vlastitog tijela i golotinje definitivno će seks učiniti lošijim.

Gettyimages
 • Gettyimages

● Opterećenost higijenom nakon seksa pokvarit će opušteno raspoloženje. Pustite manijakalno čišćenje i pospremanje kreveta i uživajte u neredu koji je uzrokovan seksom.

● Ako ste od onih koji su uvjereni da kvalitetan seks mora biti spontan teško da ćete uživati onoliko koliko bi mogli. Teško je biti spontan uz radne navike, obaveze i djecu.

● Seks nitko ne bi trebao doživljavati preozbiljno. Ponekad se za vrijeme valjanja po krevetu u naletu strasti dogode i neke nepoželjne situacije, ne treba histerizirati, nasmijete se zajedno i nastavite tako gdje ste stali.

Prethodni članci:


Jutarnji seks: On napaljen, a ona nezainteresirana (10.02.2010.)
Seks u braku: Kako to raditi kao na početku veze? (02.06.2010.)
VIDEO: Pogledajte prijedloge za još bolji seks! (30.03.2010.)
Kako muškarca u krevetu dovesti do ludila (24.02.2010.)
Seksom na brzinu do eksplozivnog orgazma (08.04.2010.)

Su.B.
29.07.2010.
 • još vijesti
 • Najčešće greške u spavaćoj sobi zbog kojih je seks lošiji

web preporuke

Komentari

Svaštara

Web igrice

 • World Basketball Championship
 • Monkey GO Happy 4
 • Toetrix
 • Santa in Trouble
 • Snow Angels
 • Free Jelly
 • Deadly Road Trip
 • Assassin's Greed
 • Sport Car Bubble
 • Super Blocks