Čik pogoditeNives Celzijus savjetuje kako uloviti nogometaša

Ako ste se ikada pitale kako osvojiti nogometaša, vašoj sreći neće biti kraja jer jedna i jedina, Nives Celzijus, odlučila je svima koje to zanima otkriti tajne o tome kako najlakše doći do njih.

Nives Celzijus savjetuje kako uloviti nogometaša

Dok traje Svjetsko nogometno prvenstvo nisu samo muškarci zalijepljeni za male ekrane. I žene gledaju, a svaka ima svoje razloge.

Ako se pitate mogu li djevojke koje maštaju o nogometašima ostvariti svoj san, odgovor je - naravno da mogu! Tako barem tvrdi Nives Celzijus u intervjuu koji je dala za Story, te otkrila tajne o tome kako osvojiti nogometaša.

Prije nego je krenula sa savjetima, Nives je nabrojala pet najzgodnijih nogometaša Svjetskog prvenstva. Miguel Veloso je za Nives sladak, seksi i pristojan. Glen Johnson po njezinom mišljenju ima lijepe oči. Nije mogla izostaviti Cristiana Ronalda, jer kako tvrdi - nitko nema tijelo kao on.

Smatra da je Sergio Ramos seksi u svojoj ružnoći i da je Yoann Gourcuff jednostavno sladak.

A sada ono što vjerojatno mnoge iščekuju - dakle, kako osvojiti nogometaša?

Nives tvrdi da su nogometaši poput ostalih muškaraca - slabi na lijepe žene i smatra da naše cure nisu usredotočene na poznate inozemne nogometaša. Pretpostavlja da se mnogima to čini kao nemoguća misija ali nije tako.

"Vjerujem kako bi naše cure s puno većom lakoćom zavele najveće europske zvijezde nego jednu rezervu iz HNL-a" kaže Nives.

Sa željenim nogometašem najlakše je stupiti u kontakt preko Facebooka. "Mislim da gotovo svaki drugi nogometaš ima svoj profil i to im je omiljena razonoda tijekom pripremnog razdoblja ili u karantenama. Ipak, ako niste planetarno popularna ljepotica teško ćete otkriti njihove prave profile. Ako ništa, uvijek možete pitati mene. Ja ću vas uputiti na pravu adresu" objasnila je.

Nives tvrdi da nogometaši vole uspješne žene i više nego ostali muškarci. Vole da im kolege zavide. Jedini je uvjet da njezin uspjeh ne nadmašuje njegov.

Na pitanje kako je najbolje ostaviti odličan prvi dojam Nives je odgovorila: "Pokušati biti što prirodnija, bez osjećaja ushićenje, treme, ne postaviti se kao da je on zvijezda, nikada i nikako ne tražiti autogram ili fotografiju. Neka kombinacija zavodljivosti, pristupačnosti i arogancije".

Ako se pitate treba li istaknuti atribute ili biti čedna, Nives savjetuje da je učinkovitije istaknuti atribute, ali ipak, ne treba ostavljati dojam kao da se previše trudite.

Nives je otkrila i da ne bi oprostila onu sto posto dokazivu nevjeru i da je uvijek bila posvećenija navođenju svoje snažnije polovice da ispunjava sve njezine želje.

I za kraj savjet za sve one koje žele zadržati svog muškarca nakon što je 'uhvaćen' - "Dobar seks. To je najmoćnije žensko oružje" kaže Nives.

Prethodni članci:


Nivesina Gola istina opet u igri za književnu nagradu (01.06.2010.)
Nives: Nogometaši razmišljaju 'onom' glavom! (23.04.2010.)
Nives Celzijus: Seks mi je na dnu liste prioriteta (23.03.2010.)
Nives: Volim u guzu i još puno više (22.09.2009.)

Su.B.
30.06.2010.
 • još vijesti
 • Nives Celzijus savjetuje kako uloviti nogometaša

web preporuke

 • roditelji.hrKritiziranje

  Kritiziranje

Komentari

Svaštara

Web igrice

 • World Basketball Championship
 • Monkey GO Happy 4
 • Toetrix
 • Santa in Trouble
 • Snow Angels
 • Free Jelly
 • Deadly Road Trip
 • Assassin's Greed
 • Sport Car Bubble
 • Super Blocks