S PRAZNIKA NA SAN SIRO / AC Milan doveo sasvim neočekivano pojačanje

Image
Foto: Metro

San Siro su u posljednja dva mjeseca napustili Nesta, Van Bommel, Gattuso, Seedorf, Silva i Ibrahimović. Puno više i od interesa za danskog napadača Bendtnera, međutim, odjeknula je vijest da su skauti Milana u klub doveli 10-godišnju djevojčicu iz Škotske!

16.8.2012.
16:51
Metro
VOYO logo

U svlačionici Milana ovog je ljeta vrlo prometno. Na veliku žalost navijača Rossonera, međutim, uglavnom se radi o odlascima igrača. San Siro su tako u posljednja dva mjeseca napustili AlessandroNesta, Mark Van Bommel, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Thiago Silva i ZlatanIbrahimović.

Puno više i od interesa za danskog napadača NicklasaBendtnera, međutim, odjeknula je vijest da su skauti milanskog kluba na San Siro doveli desetogodišnju djevojčicu iz Škotske!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AishaSaini bila je na praznicima sa svojim roditeljima u La Mangi u Španjolskoj kada ju je otac prijavio na nogometni turnir kako bi je malo zaokupio.

Ni otac, ni 10-godišnja Aisha nisu znali da su turnir organizirali skauti milanskog kluba koji su bili oduševljeni talentom djevojčice iz Škotske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su zatražili i dobili dopuštenje da mladu nogometašicu priključe svojoj nogometnoj akademiji. Zvijezda je rođena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo