NEUGODNA ŠALA / Đoković 'osramotio' svoju Jelenu pred 15.000 ljudi

Image

Prvi tenisač svijeta je prvo u osmini finala Australian Opena sredio domaćeg aduta Lleytona Hewitta, a potom je pred ispunjenim tribinama Rod Laver Arene i TV kamerama svojoj djevojci Jeleni priuštio pravi neugodnjak.

24.1.2012.
10:24
VOYO logo

Svemu je nakon meča kumovao službeni spiker i bivši vrhunski tenisač Jim Courier, koji je Novaka Đokovića upitao je li sa sobom ponio mobitel. Pritom ga je podsjetio da se uoči susreta s Hewittom u restoranu zabavljao slikajući goste.

"To je bio mobitel mog trenera, a koristio sam aplikacuju koja deformira lica ljudi", priznao je srpski tenisač te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećaš se kako sam se našalio s tobom  da je tako izgledala Jelena kada sam je upoznao, ali otkako se počela zabavljati sa mnom, puno je ljepša", ispalio je Đoković kojeg je na tribini gotovo u nevjerici slušala zaručnica Jelena Ristić.

"Morat ćeš večeras odgovoriti na mnoga pitanja", kratko mu je odgovorio Courier, no svi koji poznaju Noleta, uključujući i njegovu djevojku, znaju da je riječ o velikom zabavljaču, pa mu Jelena ove izjave sigurno neće uzeti za zlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike