NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK ŽIVOTA / Jelenine suze za Novaka

Image

Osvajanje Wimbledona vrlo je emotivno proživjela cijela obitelj Đoković, baš kao i njegova djevojka Jelena Ristić koja nije mogla suspregnuti suze.

4.7.2011.
9:00
VOYO logo

Nakon posljednjeg poena u finalu Wimbledona, koji je pripao Novaku Đokoviću sa 6:4, 6:1, 1:6, 6:3, u loži u kojoj je bila obitelj srpskog tenisača, kao i njegova djevojka, prijatelji te treneri - uslijedila je erupcija oduševljenja.

Zgodna Jelena Ristić nije mogla suspregnuti suze jer je njezin dragi ispunio jedan od svojih najvećih životnih snova. Izvan sebe su bili i otac Srđan te majka Dijana koji su slavili sa srpskim navijačima ispred središnjeg terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emotivno je cijeli meč proživio i srpski predsjednik Boris Tadić koji je poslije finala izjavio da je "zamalo umro" od uzbuđenja, te da bi odmah "postavio Novaka Đokovića za predsjednika Srbije".

Srpski tenisač od ponedjeljka je i službeno prvi igrač svijeta na novoj ATP ljestvici. Novi pobjednik Wimbledona tako je postao 25. igrač u povijesti koji je zasjeo na prvo mjesto u 38-godišnjoj povijesti ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

FOTO: Mate Pavić osvojio Wimbledon

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDEO: Đoković ubio u pojam Nadala

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo