Jugu veliki hrvatski derbi u Ligi prvaka!

Vaterpolisti Juga pobijedili su kao domaćini Mladost s 10:8 (4:4,2:1,2:2,2:1) u ogledu 2. kola skupine B Lige prvaka. U skupini A Primorje je u Grčkoj bilo bolje od Vouliagmenija istim rezultatom.

9.11.2011.
22:37
VOYO logo

Crnogorac Nikola Janović bio je najefikasniji u domaćoj momčadi s pet pogodaka. Dva gola za Gospare dodao je Maro Joković, a po jedan Nikola Sutić, Pavo Marković i Paulo Obradović.

Kod Žabaca je prvi strijelac bio Cosmin Radu s 3 gola. Boris Letica i Blai Mallarach su postigli po dva pogotka, a Marko Pavičić jedan. Jug je vodeći na ljestvici s maksimalnih 6 bodova, Mladost je druga s 3 boda, dok Spandau i Vojvodina imaju po jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaterpolisti Primorja pobijedili su u Grčkoj domaći Vouliagmeni s 10:8 u susretu 2. kola A skupine Lige prvaka. Domaćini su bolje otvorili utakmicu, te su u drugoj četvrtini poveli s 4:2. No, tada je momčad trenera Zorana Roje u kratkom razdoblju postigla tri uzastopna pogotka, te time stigla i do prvog vodstva na utakmici s 5:4.

Primorje je nakon prvog dijela vodilo sa 6:5, a u trećoj četvrtini se odlijepilo i na tri pogotka razlike, 8:5. Domaćini su s dva pogotka zaredom smanjili na 8:7, ali je riječka momčad opet pobjegla na tri razlike (10:7) i prelomila utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Denes Varga je s tri gola bio najefikasniji u Primorju. Po dva pogotka dodali su Ivan Krapić i Petar Muslim, dok su Damir Glavan, Fran Paškvalin i Anđelo Šetka zabili po jedan gol. Riječanima je ovo bila druga pobjeda u drugom nastupu, te su vodeći na ljestvici s maksimalnih 6 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo