DOSAD NEVIĐENA SITUACIJA U UFC-U: / McGregoru spremaju borbu kakva se nije održala nikada u povijesti

Image
Foto: Profimedia

Dođe li do ovog meča bit će to doista povijesna borba, za McGregora dakako

26.5.2020.
11:32
Profimedia
VOYO logo

Najpopularniji MMA borac na svijetu, Irac, Conor McGregor, mogao bi postati prvi borac u povijesti s naslovima prvaka u tri različite kategorije UFC-a. Sve se više govori o njegovom mogućem srazu s prvakom velter kategorije, Kamaruom Usmanom, a UFC bi to lako mogao omogućiti.

McGregor se već ima nekoliko mečeva u velteru, kategoriji do 77 kilograma, gubio je i onda pobijedio Natea Diaza, a u posljednjoj je borbi, prije četiri mjeseca, svladao Donalda Cerronea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Conor McGregor vs. Donald Cerrone

Teške uvrede

"Conore, želiš li priliku za naslov prvaka? Samo dođi tatici. Usman će ti dati tu priliku i obećao je da te neće rušiti u prve dvije runde. Samo će te šamarati", rekao je Ali Abdelaziz, menadžer Kamarua Usmana.

Ništa manje bezobrazan u prozivci nije bio niti sam Usman... "Zaista ne razumijem zašto želite da ovaj čovjek umre! Mogao bih ga i poje*ati u oktogonu da želim i on ne bi napravio baš ništa", poručio je Usman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, McGregor je ranije bio prvak u lakoj i perolakoj kategoriji, a dosada je ostvario 22 pobjede i upisao četiri poraza. Usman ima 16 pobjeda i samo jedan poraz, a dođe li do ovog meča bit će to doista povijesna borba, za McGregora dakako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo