[FOTO] MIOČIĆ IMA TAJNO ORUŽJE ZA SVLADAVANJE NGANNOUA? / Probudio je hrvatsku zvijer u sebi - 'Mojim tijelom teče uzavrela krv'

Image

Miočić je već odavno krenuo s treninzima i kako se čini već je sada u vrlo dobroj formi

29.1.2021.
8:46
VOYO logo

Prvak teške kategorije UFC-a, Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, već se neko vrijeme intenzivno priprema za novu obranu naslova. Ubrzo, 27. ožujka, ulazi u oktagon sa starim znancem, Kameruncem Francisom Ngannouom, kojeg je već svladao na bodove prije tri godine.

Štošta se od tada pa do sad promijenilo i u Miočićevu slučaju i u Kamerunčevu. Hrvat je gubio pa spektakularno vratio i obranio naslov, a Ngannou je izrastao u dvostruko boljeg o opasnijeg borca i svakako se može reći da nas čeka opako dobar meč. Međutim, Stipe i u ovaj meč, iako je prvak i iako je svladao Ngannoua u prošlom meču, ulazi kao “underdog”. Ngannou je miljenik šefa UFC-a, Dane Whitea i ovaj je već nekoliko puta otvoreno rekao kako misli da će Kamerunac pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je već odavno krenuo s treninzima i kako se čini već je sada u vrlo dobroj formi, možda i životnoj. Svako malo Stipe objavi na Instagramu neku sliku s treninga i usput otkriva što ga dodatno motivira. Ovaj put naglasio je kako mu je velika motivacija njegovo porijeklo.

"Probudio sam se s tim emigrantskim mentalitetom, mojim tijelom teče ta je*ena uzavrela krv", napisao je Stipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo