[FOTO] MIOČIĆA SU MNOGI OTPISALI, A MOŽDA SU SE PREVARILI: / Pogledajte u kakvoj je Stipe formi uoči okršaja s moćnim Ngannouom

Image

Stipe tu i tamo objavi neke slike s priprema, a na ovoj posljednjoj moramo priznati da već sada izgleda da je u top-formi

28.1.2021.
11:26
VOYO logo

Prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, već se neko vrijeme intenzivno priprema za novu obranu naslova. Ubrzo, 27. ožujka, ulazi u oktagon sa starim znancem, Kameruncem Francisom Ngannouom, kojeg je već svladao na bodove prije tri godine.

Štošta se od tada pa do sad promijenilo i u Miočićevu slučaju i u Kamerunčevu. Hrvat je gubio pa spektakularno vratio i obranio naslov, a Ngannou je izrastao u dvosturko boljeg o opasnijeg borca i svakako se može reći da nas čeka opako dobar meč. Međutim, Stipe i u ovaj meč, iako je prvak i iako je svladao Ngannoua u prošlom meču, ulazi kao "underdog". Ngannou je miljenik šefa UFC-a, Dane Whitea i ovaj je već nekoliko puta otvoreno rekao kako misli da će Kamerunac pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U top-formi je

S njim se slažu i brojni kritičari i kroničari sporta, ali Miočić bi ih lako mogao demantirati. Naime, Stipe tu i tamo objavi neke slike s priprema, a na ovoj posljednjoj moramo priznati da već sada izgleda da je u top-formi.

Stipe je objavio sliku na kojoj preskače vijaču i naglasio je koliko je ona važna, ali opet i podcijenjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte nikada podcjenjivati preskakanje vijače. To je sjajna vježba za izdržljivost, limfni sustav, rad mišića po čitavom tijelu, zdravlje srca, koordinaciju, kosti, a čak pomaže i u sprečavanju ozljeda. Također je puno teže nego što izgleda", napisao je Miočić na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo