HRGOVIĆU PRIJETI OPASNI MEKSIKANAC: / Pogledajte kako je nedavno šokirao svijet i srušio nigerijsku neman i bivšeg svjetskog prvaka

Image
Foto: Screenshot

Samo tri mjeseca nakon pobjeda nad Gregoryjem Corbinom opet će stati u ring

11.7.2019.
11:26
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski boksač FilipHrgović borit će se s Meksikancem MariomHerediom 24. kolovoza ove godine. Meč će se održati na velikom eventu u Meksiku tako da će Heredia imati domaću publiku iza sebe.

"Veselim se meču s Heredijom. Očekujem dobru borbu i puno ću trenirati za njega, kao i za svakog protivnika. Meksiko za mene nije novo mjesto, borio sam se tamo kao amater dva pita i u oba navrata sam pobijedio. Veselim se povratku”, izjavio je Hrgović nakon što je objavljeno ime njegova idućeg suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je, inače, o 48. teškašu svijeta po BoxRecu. U dosadašnjoj karijeri 16 puta je pobijedio, šest puta izgubio i jedan meč završio je neodlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorenje

U travnju ove godine Meksikanac je stigao do velike pobjede protiv favoriziranog bivšeg svjetskog prvaka po WBC verziji moćnog Nigerijca SamuelaPetera (44-37-7). Nakon osam rundi suci su podijeljenom odlukom presudili da je Meksikanac bio bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peter je u karijeri upisao 30 pobjeda nokautom, a 2008. okrunio se WBC naslovom. Svojevremeno je bio poznat po rivalstvu s braćom Kličko. S Vladimirom se borio dva puta, a s Vitalijem jednom.

Zbog svega toga ova bi borba mogla biti ozbiljno upozorenje za hrvatsku uzdanici koja nema pravo na kiks želi li uskoro dobiti priliku za meč za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo