MIRKO I NADOLAZEĆA HRVATSKA MMA ZVIJEZDA PRIPREMAJU SE ZA RIZIN: / Cro Cop ga uzeo pod svoje, predviđaju mu sjajnu karijeru

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Mirko Filipović i Ante Delija svakodnevno zajedno treniraju prije nadolazećih borbi.

7.2.2018.
7:30
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Dubrovački MMA borac Ante Delija (22), za kojeg borilački stručnjaci i mediji govore kako se radi o čovjeku koji je budućnost slobodne borbe, trebao bi u svibnju mjesecu odraditi svoju povratničku MMA borbu nakon teške ozljede i dugog oporavka kojem je bio izložen. Bit će to u Rizinu, a za odlazak u Japan se priprema u Zagrebu, u dvorani Mirka Filipovića.

Naš najbolji MMA borac svih vremena stalno hvali Antu Deliju kojem se ukazala velika čast biti jedan od onih koje je Filipović uzeo pod svoje, doveo ih u dvoranu te sad trenira zajedno s njima, dijeleći svoje mukom stečeno znanje i iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ANTE DELIJA POTPISAO UGOVOR ŽIVOTA: Pun pogodak je bio odlazak na Rizin s Mirkom

Tako se uz Deliju, Rakasa, Milinkovića i ostale i druge priprema i on za svoje borbe, no isto tako će pripremiti Deliju da se u najboljem izdanju predstavi japanskoj publici, kada u svibnju prvi put uđe u Rizinov ring, na putu prema opravdavanju borilačkog pedigrea koji posjeduje.

Delija je iznimno talentiran borac, iznimno snažan, sa znanjem u parteru i u "stojci". Ante je svojedobno, naime, trenirao i u BK Leonardo, gdje je zajedno s najboljim hrvatskim profi boksačem Filipom Hrgovićem i njegovim tadašnjim trenerom Leonardom Pijetrajem, poznatim hrvatskim borilačkim stručnjakom, upijao boksačka znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko i Ante također svakodnevno zajedno treniraju na tehnici pa se tako pojavila snimka s jednog od treninga, koju je Cro Cop objavio na svom Facebook profilu, preko kojega se trudi što češće komunicirati s fanovima i izražavati svoje mišljenje. U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri Ante Delija upisao je 14 pobjeda i tri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo