MMA LEGENDA STIŽE U ZAGREB: / Želi ovdje stvarati šampione!

''Hrvatska razumije i voli sport i rasadnik je vrsnih sportaša.

20.4.2015.
15:06
VOYO logo

''Upravo ovdje namjeravamo stvarati buduće MMA borce i šampione, ali i organizirati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, služeći se istom metodologijom i tehnikama koje koristimo u Americi i svijetu. Treninge će provoditi naši stručni partneri iz Hrvatske'', izjavio je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Team -a pred svoj dolazak u Zagreb u subotu, 25.4.2014.

Silveira je jedna od najpoznatijih američkih i svjetskih MMA ikona. Zajedno sa Amerikancem Danom Lambertom i Brazilcem Ricardom Liboriom postavio je temelje i osnovao American Top Team na Floridi. ATT je najuspješniji centar MMA i ostalih borilačkih vještina te tjelesne spremnosti u posljednjih dvadesetak godina sa preko 60 -tak podružnica u SAD i svijetu. Zahvaljujući upravo borilačkom reality TV show -u 'The Ulitimate Fighter', pokrenutom 2005., borilačke vještine (posebice MMA) postale su najbrže rastuća sportska disciplina u SAD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao vrhunski borac i sudionik borilačkih televizijskih show-a, osim po treniranju sportaša, Silveira je poznat, između ostalog i po obuci borilačkih vještina namijenjenih specijalcima američke mornarice te vrhunskim tjelohraniteljima iz svijeta poznatih i slavnih.

Pokazni treninzi u okviru Dana ovorenih vrata ATTC -a Zagreb Pokazni treninzi u MMA vještinama, održavat će se pod vodstvom Conana Silveire i tima American Top Team Europe: Dražena Forgača, Krešimira Merčepa, Sabita Handanagića. Osim MMA treninga, provodit će se i grupni fitness treninzi snage i izdržljivosti pod vodstvom kondicijskog trenera Marina Bašića i njegovog tima trenera. Riječ je o svojevrsnim Danima otvorenih vrata ATT-a Zagreb, koji će ugostiti i sudionike budućeg regionalnog borilačkog TV showa FIGHT OF NATIONS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani otvorenih vrata provodit će se u upravo uređenom prostoru ATT-a u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu od nedjelje, 26.4. do subote, 02.05.2015. u više dnevnih termina. Jedinstvena je to prilika za sve profesionalne borce i zaljubljenike da iz prve ruke vide kako treninge vodi jedan od najboljih trenera svijeta Conan Silveira u vrhunski opremljenom trening postrojenju American Top Teama Europe.

Sve informacije i upis zainteresiranih za sudjelovanje na pokaznim treninzima sa Conanom Silveirom možete naći OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo