VELIČANSTVENO U LJUBLJANI / Spektakularni Brave kulminirao velikom pobjedom Juna

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Jun je ovom pobjedom dobio priliku boriti se za upražnjeni naslov prvaka u Braveovoj poluteškoj kategoriji

20.4.2024.
23:48
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Velika 'WFC 26 Brave 81' MMA priredba održana je u ljubljanskom Tivoliju. Prijenos ste mogli pratiti uživo na platformi Voyo, a veličanstveni događaj donio je osam sjajnih borbi i rasprodanu dvoranu u koju je nakon FNC-a stigao i Brave.

Image
'NIJE KARMA NITI KATASTROFA' /

Agron Smakići otpao za spektakularni MMA meč u BRAVE-u: 'Žao mi je, htio sam se boriti'

Image
'NIJE KARMA NITI KATASTROFA' /

Agron Smakići otpao za spektakularni MMA meč u BRAVE-u: 'Žao mi je, htio sam se boriti'

  • Kategorija Flyweight: Gerard Burns (Irska) vs Danijel Špoljarić (Srbija)
    U prvoj borbi večeri slavio je Burns u prvoj rundi nakon što je jednim udarcem u jetra srušio Špoljarića, a onda 'ground and pound' udarcima natjerao Špoljarića na tapkanje samo nekoliko sekundi prije isteka prve runde.
  • Kategorija Super Welterweight: Domen Drnovšek (Slovenija) vs Andrian Murug (Italija)
    U drugoj borbi večeri slavio je Drnovšek koji je izvukao 'armbar' na 1:44 do kraja prve runde za preokret i odličan početak svoje profesionalne MMA karijere.
  • Kategorija Heavyweight: Karim Aras (Turska) vs Patryk Dubiela (Poljska)
    Treća borba večeri pripala je Dubieli, poljskom vikingu nokautom već u prvoj minuti. Krenuo je ambiciozno Aras, spustio glavu i mahao krošeima, ali vrlo brzo je to okrenuo Dubiela i s nekoliko direkata ozbiljno potresao Arasa te natjerao suca da prekine borbu. Bio je to meč u kojem smo trebali gledati Smakićija, no on je morao otkazati zbog ozljede ispod oka, koju je zadobio u ehzibicijskom meču proteklog vikenda u Uzbekistanu. Umjesto njega borio se Asim Karas.
  • Kategorija Heavyweight: Haris Aksalić (Slovenija) vs Baki Sahin (Turska)
    U četvrtoj borbi večeri slavio je Aksalić nokautom na pola minute prije kraja 'ground and pound' laktovima. Imao je Sahin gušenje, ali nevjerojatno se izvukao Aksalić, glasno viknuo i svojom serijom ubrzo natjerao suca na prekid borbe.
  • Kategorija Strawweight: Monika Kučinič (Slovenija) vs Sofiia Bagishvili (Gruzija)
    U petoj borbi večeri slavila je Kučinič prekidom u trećoj rundi 'armbarom'. Bila je to prva borba koja je 'preživjela' prvu rundu. Nekoliko puta rušila je Gruzijka, ali sve je preživjela Kučinič, izdominirala drugom rundom i okrenula meč u svoju korist. Gruzijku je spasilo zvono za kraj druge runde, ali posao je dovršila Slovenka nadimka 'Pitbull' u trećoj rundi 'armbarom'.
  • Kategorija Heavyweight: Pavel Dailidko (Litva) vs Valdrin Istrefi (Albanija)
    Šesta borba večeri pripala je Dailidku. Pred kraj prve runde sjeo je jedan desni polu-kroše Dailidka, Istrefi je bio jako uzdrman, ali spasilo ga je zvono za kraj runde. Međutim, slično se ponovilo i u nastavku pa je sudac morao prekinuti borbu.
  • Kategorija Super Lightweight: David Forster (Slovenija) vs Christian Mach (Njemačka)
    U co-main eventu večeri slavio je Mach jednoglasnom odlukom sudaca. Bila je to prva borba koja nije završila prekidom. U prvoj rundi Mach je nenamjerno snažno udario Forstera u međunožje pa je borba prekinuta na dvije minute dok slovenski borac nije bio spreman za nastavak. Mach je nakon toga izdominirao prve dvije runde, a Forster ništa nije mogao niti u trećoj rundi pa pobjeda njemačkog borca nije bila upitna.
  • Kategorija Light Heavyweight: Erko Jun (BiH) vs Said Maalem (Alžir)
    U main eventu večeri slavio je Jun prekidom u prvoj rundi. Bivši bodybuilder pod zastavom BiH brzo je neutraliziriao početnuo srljanje Maalema i serijom udaraca natjerao suca na prekid borbe. Jun je ovom pobjedom dobio priliku boriti se za upražnjeni naslov prvaka u Braveovoj poluteškoj kategoriji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo