STIPE SE JAVIO FANOVIMA I POSLAO PORUKU: / 'Uspjeli smo, srušili smo rekord'

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Stipe je postao prvi borac u teškoj kategoriji koji je triput obranio pojas.

22.1.2018.
15:09
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Stipe Miočić javio se putem svog Instagram profila svim svojim fanovima i zahvalio se na podršci u borbi protiv Francisa Ngannoua, u kojoj je obranio pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji.

"Bok društvo, što ima? Hvala svima na podršci, onima koji su došli u Boston i onima pred televizorima. Srušili smo rekord. Da se zna: 'Najbolji svih vremena'. Volim vas sve, uspjeli smo!", rekao je najveći UFC teškaš svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe Miočić je u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu obranio naslov svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji nakon što je na bodove svladao izazivača Francisa Ngannoua. Miočiću je to bila treća obrana naslova i šesta pobjeda zaredom, a do nje je došao jer je bio bolji i aktivniji u svih pet rundi, a odluka sudaca je bila jednoglasna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC JE IMAO PODMUKLI PLAN RIJEŠITI SE MIOČIĆA: ‘White ga je ponižavao, bio nekorektan i nepošten. Ali Stipe im je svima pokazao zube’

Hrvat iz Clevelanda je uspješno izbjegavao razorne udarce brutalnog nokautera Ngannoua, rodom iz Kameruna, koji je bio i favorit na kladionicama prije meča. Ngannou je ipak pogodio Miočića nekoliko puta u prve dvije runde, ali u preostale tri Miočić se pokazao boljim borcem i u "stojci" i na tlu.

Stipe je postao prvi borac u teškoj kategoriji koji je triput obranio pojas, ovo mu je bila 20. pobjeda u karijeri, u kojoj ima i dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo