MAMIĆ PROGOVORIO O NIKAD VEĆEM ŠOPINGU ZBOG KOJEG IH JE PROZVAO BJELICA: / 'Morali smo se osigurati za ono što slijedi'

Image

Vodeći Dinamo sada ima 48 bodova, tri više od drugog Osijeka

13.2.2021.
20:06
VOYO logo

U derbiju 21. kola Prve HNL Dinamo je kao domaćin u Maksimiru svladao Osijek s 1-0 (1-0). Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Mislav Oršić u 15. minuti. Napadač Dinama iskoristio je kardinalnu pogrešku braniča Osijeka Igora Silve koji je neometan pao preko lopte u vlastitom kaznenom prostoru te ostavio "zicer" Oršiću koji je taj poklon iskoristio i mirno svladao Ivušića.

Image
BJELICA NAKON PORAZA NA MAKSIMIRU: /

'Dinamo je potrošio 15 milijuna, a mi nula; racionalno se odnosimo prema klupskom novcu'

Image
BJELICA NAKON PORAZA NA MAKSIMIRU: /

'Dinamo je potrošio 15 milijuna, a mi nula; racionalno se odnosimo prema klupskom novcu'

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke momčadi. Većim dijelom utakmice bili smo bolji. Moramo prije utakmicu riješiti. Ekipa poput Osijeka uvijek može nešto napraviti. Sretan sam i zadovoljan", rekao je trener Dinama Zoran Mamić u razgovoru za Arenu Sport. Modre za pet dana čeka utakmica s Krasnodarom u Europskoj ligi.

Idu na daleki put

"Imamo četiri dana do puta. Stignemo se odmoriti i napraviti rezultat koji bi doveo u poziciju da možemo proći dalje. Dat ćemo sve od sebe. Ovako trebamo igrati, kao u prvom poluvremenu. Pobijedili smo Osijek njegovim oružjem. Bili smo agresivni i čvrsti. Tako treba igrati. Osijek je pokazao neke dobre stvari", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo ja bilo jako dobro i na ponos HNL-u da se ovakve utakmice igraju kao što se igrala danas", kazao je Mamić pa je progovorio o brojnim pojačanjima koje su doveli i tako na neki način odgovorio Bjelici, koji je o tome govorio poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je prevelik i preozbiljan kub da bi gledali samo kratkoročno. Svi smo svjedoci da u 3. mjesecu mlada reprezentacija i Vatreni imaju po tri utakmice. U 6. mjesecu zbog Eura će nam faliti igrača. Morali smo se osigurati da imamo dovoljno igrača da možemo izostanke nadomjestiti i stvorimo bazu za rezultate koje očekujemo, a to je da se plasiramo u elitna natjecanja", pojasnio je.

"Krasnodar? Radi se o jako dobro momčadi, Bolji su možda igrački od CSKA. Naravno da smo ih pratili i gledali ih. Moram priznat da mi nije drago što su sada su izgubili od moskovskog Lokomotiva 4:0. u zadnjoj test utakmici. To će ih dodatno razbuditi. Očekujem tešku utakmici, ali smo pokazali da se možemo nositi s jakim momčadima", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo