DEMOLIRALI CAPITALSE / Medvjedi pobjedom okončali spektakl u Areni

Image
Foto: PIXSELL

Bio je to drugi susret Medveščaka u Puli nakon što je u petak izgubio od Olimpije 2:3 (0:1, 0:2, 2:0). U petak je početak utakmice kasnio više od sat i pol zbog velikih problema s ledom, no u nedjelju nije bilo nikakvih tehničkih problema.

17.9.2012.
7:07
PIXSELL
VOYO logo

PULA - U susretu četvrtog kola EBEL lige u hokeju na ledu zagrebački Medveščak je u pulskoj Areni pred 7.000 gledatelja pobijedio Vienna Capitalse 4:1 (1:0, 2:0, 1:1) nanijevši do sada vodećoj momčadi lige prvi poraz sezone.

Bio je to drugi susret Medveščaka u Puli nakon što je u petak izgubio od Olimpije 2:3 (0:1, 0:2, 2:0). U petak je početak utakmice kasnio više od sat i pol zbog velikih problema s ledom, no u nedjelju nije bilo nikakvih tehničkih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je poveo golom AdamaNaglicha u 12. minuti. 'Medvjedi' su došli do prednosti u situaciji u kojoj su imali dva igrača više na ledu. Na 2:0 povećao je SašaMartinovic u 24. minuti, da bi tri minute kasnije DavidBrine zabio i treći gol. AdrianVeideman je u 46. minuti smanjio na 1:3 s igračem više, a sve dvojbe je razriješio TomislavZanoški golom u posljednjim sekundama utakmice.

Sjajnu predstavu pružio je i vratar zagrebačkog sastava MichaelOuzas koji je sakupio 45 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo