ATMOSFERA DERBIJA / Modrić, Ćorluka i Kovač u zabavnom spotu

Luku Modrića, Vedrana Ćorluku i Niku Kovača odnedavno gledamo u televizijskom spotu za Ledo sladoled Vatreni.

31.3.2014.
10:00
VOYO logo

Nova poslastica iz Leda posvećena je nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu. Zabavan i duhovit spot odmah je pronašao put do srca velikih i malih ljubitelja nogometa koji će ove godine dodatno zasladiti sladoled, magnetići, naljepnice i brojne druge vrijedne nagrade.

U spotu gledamo Modrića, Ćorluku i Kovača kako s tribina promatraju utakmicu pravih malih nogometnih virtuoza. Uživaju pritom u sladoledu i nogometu, a njihove sitne međusobne provokacije čine ovaj spot beskrajno simpatičnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dečki su priznali kako su se na snimanju odlično zabavljali, a pozitivna atmosfera osjeti se u videu sa snimanja spota iza kojeg stoji kreativna snaga produkcije Bunker.

Koliko je truda, tehnike i ljudi uloženo u njegovu izradu vidi se iz 'making of' uratka. O tome da se trud itekako isplatio svjedoči finalni TV spot koji će vas uvijek iznova nasmijati i razveseliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ledo navija vatreno - i ostatak Hrvatske 'također'! Zato će Ledo svoje najvjernije potrošače nagraditi vrijednim nagradama od kojih je put u Brazil sigurno najatraktivnija.

Zabavite se uz video sa snimanja TV spota i budite dio nogometne groznice uz Ledo sladoled Vatreni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo