OSCAR DE LA HOYA U NOVOM SEKS-SKANDALU: / Ponajbolji boksač svih vremena ponovno u štiklama i mrežastim čarapama

Image
Foto: AFP

Nije mu prvi put da se tako oblači

19.4.2018.
19:45
AFP
VOYO logo

Oscar De La Hoya i danas se smatra jednim od najboljih boksača svih vremena. Riječ je o čovjeku koji je bio olimpijski pobjednik i koji je držao naslov najboljeg u šest različitih težinskih kategorija. Očito i čovjeku kojem skandali nisu nepoznanica.

De La Hoya se opet našao u centru pažnje nakon što je postao žrtva ucjene dviju djevojaka, navodno Instagram modela, s kojima je nekoć Zlatni dečko, upoznavši se s njima preko Interneta, proveo vrijeme u svom luksuznom kalifornijskom stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partijanje je ondje očito uzelo maha, a De La Hoya je ponovno, kao što je to slučaj bio i 2007. godine, usnimljen u mrežastim čarapama i ženskim cipelama s viskom petom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotične su dame, javlja Daily Mail, od bivšeg boksača zatražile dva milijuna američkih dolara kako snimke ne bi izašle u javnost. Nakon što novac nisu dobile stigle su i do njegove bivše supruge koju su se potrudile uvjeriti da bi De La Hoya taj novac njima trebao dati, a sve u 'interesu' 19-godišnje kćeri koju ona ima sa nekadašnjim svjetskim prvakom.

Slučaj navodno istražuje FBI, premda službene potvrde za to nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo