NIGERIJCI OBJAVILI STRAŠAN SASTAV HRVATSKE ZA PRVU UTAKMICU: / Evo i kako će Orlovi zaigrati protiv Vatrenih

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nigerijci su ukrali šou svojim odjevnim stilom.

11.6.2018.
17:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Pet dana prije prvog nastupa hrvatske izabrane vrste na Svjetskom prvenstvu u Rusiji izbornik Zlatko Dalić otkrio je adute za Nigeriju. Kako se čini, bit će velikih promjena u prvih 11 u odnosu na dvije prijateljske utakmice s Brazilom i Senegelom.

Mjesto u početnih 11 trebali bi izgubiti Vedran Ćorluka i Milan Badelj. To znači da će u formaciji 4-2-3-1 na vratima biti Danijel Subašić, ispred njega redom Šime Vrsaljko, Domagoj Vida, Dejan Lovren i Ivan Strinić, zadnja dva veznjaka trebali bi biti Ivan Rakitić i Luka Modrić, Ante Rebić i Ivan Perišić napadat će s krila, a vrh napada pripast će Mariju Mandžukiću dok se iza njega očekuje Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida ispred Ćorluka

Ova vijest, naravno, već je stigla do nigerijskih novinara. Tamošnji Guardian objavio je vijest da je hrvatski izbornik otkrio sastav za prvu utakmicu. Navodi da je Dalić vratio kapetana Modrića u srce veznog reda pored Barceloninog Ivana Rakitića te da je Badelj ostao bez mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećaju da je Modrić od dolaska Dalića igrao iza napadača, no da bi sada tu poziciju trebao preuzeti Kramarić. Također, pišu da će u napadu biti Mandžukić, koji je dao samo jedan gol za Vatrene u posljednjih deset nastupa. Bilo je to protiv Finske u lipnju prošle godine.

Oduševili odijelima

"Vida će dobiti prednost nad Ćorlukom, te će činiti stoperski par zajedno s Liverpoolovim Dejanom Lovrenom, dok će na bekovima biti Šime Vrsaljko i Ivan Strinić. Veznjak Real Madrida Mateo Kovačić i Marcelo Brozović neće biti u početnih 11", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom otkrivaju da bi Orlovi trebali zaigrati u formaciji 3-5-2 s Johnom Uguom kao trećim stoperom Alexo Iwobijem i John Mikelom Obijem u veznom redu dok bi Tyronne Ebueh trebao dobiti prednost na desnom beku nad Shehu Abdullahijem.

U međuvremenu, Nigerijci su otputovali u Rusiju. Posebnu pozornost privukli su svojim odjevnim stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo