Andrej Kramarić puca od samopouzdanja uoči važne utakmice

Pred nogometašima Leicestera, čije boje brani Andrej Kramarić, važna je utakmica u sklopu 26. kola Premiershipa. U nedjelju idu na noge Evertonu na Goodison Park, a bodovi su im prijeko potrebni.

19.2.2015.
11:39
VOYO logo

Leicester je i dalje posljednjeplasirana momčad engleskog prvenstva s tek 17 osvojenih bodova, a od sigurne zone udaljeni su velikih pet bodova.

U četiri dosadašnja premierligaška nastupa u dresu LisicaKramarić je postigao jedan gol i to Arsenalu, a upravo taj pogodak na Emiratesu dao mu je dodatnu injekciju samopouzdanja za nastavak engleske avanture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj gol znači puno za mene i za moje samopouzdanje uoči sljedećih utakmica. Nadam se da ću u sljedećoj utakmici opet zabiti i da ćemo osvojiti neke bodove", rekao je Kramarić za službenu web-stranicu Leicestera.

"Znam da će to biti teška utakmica, ali dat ćemo sve od sebe. Potrebni su nam bodovi i napravit ćemo sve što možemo da pobijedimo. Prije svega se moramo fokusirati na sebe. Znam da Everton ima sjajnu momčad sačinjenu od sjajnih igrača. Bit će to jako teška utakmica, ali moramo dati sto posto i nadam se da ćemo pobijediti", dodao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Leicesteru velike nade polažu u svoje siječanjsko pojačanje pristiglo iz Rijeke i klubu su očajno potrebni njegovi golovi. Prvi ovosezonski međusobni susret između Leicestera i Evertona odigran u kolovozu prošle godine u sklopu 1. kola završio je podjelom bodova 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti pozitivni i osvojiti bodove. Vjerujem u sebe, u svoje suigrače, svog menadžera i cijeli Leicester City. Vjerujem da to možemo napraviti", zaključio je donedavni napadač Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo