BLAŽIĆKO U PRIJENOSU UŽIVO NAHVALIO ZORANA MAMIĆA: / 'Mnogi su požurili zazvati raspad kluba, ali temelji su postavljeni čvrsto'

Image

Na početku drugog dijela nahvalio je nekadašnjeg trenera i sportskog direktora Zorana Mamića koji je ovih dana pravomoćno osuđen na 4 godine i 8 mjeseci zatvora

18.3.2021.
19:59
VOYO logo

Komentator Arena Sporta Ivica Blažićko u prijenosu uživo utakmice Dinamo - Tottenham osvrnuo se na informacije koje su danas plasirali pojedini mediji, a tiču se potencijalnog novog trenera Dinama.

Naime, pojavila se vijest da je sadašnji trener CSKA Sofije Bruno Akrapović ozbiljan kandidat za klupu Dinama, no Blažićko je izjavio kako se radi o netočnoj informaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

EUROPSKA NOĆ NA MAKSIMIRU: Pogledajte kako izgleda borba modrih protiv Mourinhovih trupa

Image

EUROPSKA NOĆ NA MAKSIMIRU: Pogledajte kako izgleda borba modrih protiv Mourinhovih trupa

'Odmah se upuštaju u procjene'

"Radi se o netočnoj informaciji, čak i o podvali", rekao je Blažićko pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada će se pokušati na sve moguće načine destabilizirati Dinamo. Odmah se neki upuštaju u procjene što ako se izgubi od Gorice bez ijednog razumnog argumenta. Zašto bi momčad koja igra protiv Tottenhama odjednom počela gubiti utakmice?", zapitao se komentator Arena Sporta u prijenosu uživo.

Pričao i o Mamiću

Na početku drugog dijela nahvalio je nekadašnjeg trenera i sportskog direktora Zorana Mamića koji je ovih dana pravomoćno osuđen na 4 godine i 8 mjeseci zatvora. Nakon što je nabrojao sve Mamićeve trofeje, što igračke, što dužnosničke, rekao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svoje će borbe on sad voditi izvan nogometnih terena. Požurili su mnogi zazivati raspad kluba, zagrebačke nogometne tvrđave. Ali neće to biti tako lako srušiti jer temelji su postavljeni jako jako čvrsto", zaključio je komentator Arena Sporta.

Utakmicu Dinama i Tottenhama možete pratiti uživo OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo