BOMBA S POLJUDA: / Paolo Tramezzani više nije trener Hajduka, klub će uskoro objaviti ime nasljednika, spominje se jedan stručnjak

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Manje od pola godine bio je u klubu

27.5.2021.
14:25
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Paolo Tramezzani od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk, potvrdio je klub na službe noj stranici.

“Sa sada već bivšim trenerom Bijelih je, nakon obavljenog razgovora, dogovoren sporazumni raskid suradnje”, priopćili su i dodali kako je Tramezzani preuzeo je prvu momčad u siječnju ove godine, koja je na kraju sezone osvojila četvrto mjesto i plasman u pretkolo Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlaze i pomoćnici

Hajdukovce je vodio u ukupno 24 utakmice, a ostvario je 14 pobjeda, četiri neriješena ishoda te je upisao šest poraza. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Attila Malfatti i Valerio Zuddas, potvrđeno je s Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala gospodinu Tramezzaniju na svemu učinjenom za Klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere. HNK Hajduk će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru naše prve momčadi”, završava priopćenje Hajduka.

Kako se nagađa, navodno bi ga trebao naslijediti portugalski stručnjak Jose Manuel Gomes, koji je tijekom karijere vodio klubove poput Readinga, Almerije, Rio Avea i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo