TEŠKI TRENUCI / Cristiano prolazi kroz najgore dane karijere, posjetio je poznatog psihologa: 'Imao je problema, pričali smo dva sata'

Image
Foto: Profimedia

Nije ovo sezona Cristiana Ronalda

29.9.2022.
8:27
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska je jučer saznala i posljednje sudionike final foura Lige nacija, a konkurencija je bila strašna. Portugal je kod kuće trebao izvući bod protiv Španjolaca, ali im je sve snove srušio Alvaro Morata i to u 88. minuti susreta. Tako se Furija priključila Hrvatskoj, Nizozemskoj i Italiji u završnici natjecanja.

Image
ODUŠEVIO IH /

Navijači napisali pjesmu o našem Ivanu Perišiću: 'Odbio je Chelsea, juri gore-dolje po terenu...'

Image
ODUŠEVIO IH /

Navijači napisali pjesmu o našem Ivanu Perišiću: 'Odbio je Chelsea, juri gore-dolje po terenu...'

S obzirom na to da je Portugal igrao kod kuće, bili su blagi favoriti. Imaju sjajnu momčad te se od njih puno očekuje i na Svjetskom prvenstvu, no susret sa Španjolcima neće ostati u dobrom sjećanju, pogotovo ne za prvu zvijezdu ekipe - Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je bio nemoćan, puno toga je promašio, krivo je dodavao te se ljutio nakon mnogih akcija čime je samo pokazao da ovo nije njegova sezona. Podsjetimo, ni u Manchester Unitedu mu ne ide; odnosno ni ne igr au prvoj momčadi nakon što je cijelo ljeto htio isforsirati transfer iz redova Crvenih vragova.

Image
Foto: Profimedia

Nije ovo njegovo vrijeme

Nije ovo njegova godina, a čini se da je to shvatio i sami nogometaš. Popularni Portugalac potražio je pomoć psihologa Jordana Petersona, s kojim je nedavno objavio fotografiju. Mnoge je zanimalo što njih dvojica rade zajedno, ali je sve ostala tajna, barem do sad. Kanadski psiholog je kratko progovorio o radu s Cristianom u emisiji Piersa Morgana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je problema u životu prije nekoliko mjeseci. Prijatelj mu je poslao nekoliko snimki mojeg rada, rekao je da ih je pogledao, a zatim je i pročitao moju knjigu. Smatra da mu je to pomoglo, ali je došao i na razgovor. Došao sam k njemu i razgovarali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu u kojoj ostaje u top formi, pričali smo i o njegovim poslovima van nogometa… Uglavnom o tome što želi u budućnosti s preprekama s kojima se suočava", rekao je Peterson.

Osim što mu ne ide ni na nogometnim terenima, Cristiano je ranije ove godine ostao bez novorođenog djeteta pri porodu. Sigurno je to ostavilo veliki trag na njegovoj mentalnoj spremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo