DINAMO OBJAVIO REZULTATE TESTIRANJA NA KORONAVIRUS I SVI SU NEGATIVNI: / Drugo testiranje obavit će u nedjelju, a onda putuju Rumunjsku

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Modre idući tjedan čeka prvi europski nastup ove sezone

21.8.2020.
10:26
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u 2. kolu kvalifikacija Lige prvaka gostovat će u srijedu 26. kolovoza kod rumunjskog prvaka Cluja koji je ovog tjedna u 1. kolu slavio sa 2-0 na gostovanju u Ta'Qaliju kod malteškog prvaka Floriane.

Sukladno propozicijama UEFA natjecanja, igrači i članovi stručnog stožera prve momčadi Dinama u četvrtak su podvrgnuti testiranju na COVID-19, a svi su rezultati testova negativni, objavio je klub na službenoj sranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi klubovi sudionici UEFA natjecanja obavezni su obaviti najmanje dva testiranja uoči utakmice. Prva momčad Dinama drugo testiranje na COVID-19 obavit će u nedjelju, a testiranje će tada obaviti i delegacija. Put momčadi i delegacije u Rumunjsku na rasporedu je u utorak"; poručili su iz Maksimirske 128.

Dobro rapsoloženje

Prije toga Dinamo će u petak odraditi utakmicu s Istrom u sklopu drugog kola HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće to biti jednostavna utakmica bez obzira na objektivnu razliku u kvaliteti između Dinama i Istre 1961. Međutim, i zadnja utakmica u onoj „post-korona eri“ pokazala je da Istra ima kvalitetu i da nam može parirati ako Dinamo nije na razini na kojoj treba biti. Na startu prvenstva na utakmici protiv Lokomotive naša je momčad visoko postavila ljestvicu i nadam se da će zadržati tu razinu ili je čak povećati. To je jedini put kako možemo egzistirati i stvarati dobar rezultat. Kažem, iako očekujem tešku utakmicu, mi nemamo pravo na krivi korak, želimo sezonu nastaviti onako kako smo je i počeli protiv Lokomotive i stvoriti dobro raspoloženje prije utakmice protiv Cluja u pretkolu Lige prvaka", rekao je je Dinamov trener i sportski direktor Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo