GOTOVO NITKO NIKADA NIJE OVAKO GOVORIO O BILIĆU: / Slavni Mourinho iznenadio izjavama o Hrvatu - 'Kad sam čuo što je rekao...'

Image
Foto: Profimedia

Portugalac je nakon pobjede nad WBA kazao engleskim medijima što misli o Biliću i njegovu radu na Hawthornsu

9.11.2020.
18:17
Profimedia
VOYO logo

Nažalost, povratnik u najviši rang engleskog nogometa, WBA, ove sezone još uvijek ne zna za pobjedu. Momčad koju vodi bivši izbornik Hrvatske, Slaven Bilić, doživio je peti poraz ove sezone i ima samo tri boda u osam utakmica, a posljednji u nizu doživio je u osmom kolu Premiershipa protiv Tottenhama.

Ekipa Josea Mourinha svladala ih je s 1:0 i to golom Harryja Kanea u 88. minuti, a Bilić je sada, prema kladionicama, opasno blizu otkazu. Međutim, hrvatski trener tvrdi da otkaza nema niti na vidiku niti se u klubu o tome razmišlja, a isto takvo mišljenje ima i Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho (left) and West Bromwich Albion manager Slaven Bilic reacts during the Premier League match at The Hawthorns, West Bromwich.,Image: 567985541, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Velike pohvale za Bilića

Portugalac je nakon pobjede nad WBA kazao engleskim medijima što misli o Biliću i njegovu radu na Hawthornsu.

"Utakmica je bila jako teška. Nogometaši WBA-a su pokazali koliko stoje uz Slavena. Način na koji su igrali i kako su se borili sve govori. Želim im sve najbolje i vjerujem da će ih Slaven dovesti na mjesto na kojem žele biti", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je nastavio u istom tonu govoriti o Biliću i moramo naglasiti kako je prava rijetkost da neki menadžer u engleskom Premiershipu govori ovako o treneru ligaškog rivala.

"Kad sam čuo što je Slaven rekao na press-konferenciji uoči utakmice, znao sam da će njegova momčad poginuti na terenu i ispuniti sve što on bude tražio. Mi smo izgledali tako kako smo izgledali jer su oni igrali jako dobro, osobito u obrani. Namučili su nas. Nismo imali previše problema otraga, ali prema naprijed nismo imali dovoljno prostora", izjavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo