IZBJEGNUT NAJCRNJI SCENARIJ: / 'Projekt Restart' dobio zeleno svjetlo - 'To je samo prvi korak, ali neke stvari neće se moći raditi'

Image
Foto: Profimedia

Prvi korak povratka treninzima omogućuje momčadima treniranje uz poštivanje fizičkog distanciranja

18.5.2020.
16:26
Profimedia
VOYO logo

Engleski prvoligaši su u ponedjeljak postigli dogovor da od utorka počnu treninzi u "manjim skupinama". Premier League je u ponedjeljak održala videokonferenciju za svih dvadeset klubova i prijedlog o treninzima u manjim grupama je dobio jednoglasnu potporu.

To je prvi korak "Projekta Restart' za nastavak prvenstva koje je prekinuto 9. ožujka zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

March 11, 2020, Liverpool, United Kingdom: Liverpool fans wearing face masks during the UEFA Champions League match at Anfield, Liverpool. Picture date: 11th March 2020. Picture credit should read: Darren Staples/Sportimage, Image: 505382367, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Darren Staples / Zuma Press / Profimedia

"Prvi korak povratka treninzima omogućuje momčadima treniranje uz poštivanje fizičkog distanciranja. Kontakt na treningu nije moguć", dodaje se u priopćenju Premier League u kojem se navodi da je odluka donesena uz savjetovanje s igračima, trenerima, liječnicima, neovisnim stručnjacima i predstavnicima vlade.

"Strogi zdavstveni protokol najvišeg standarda osigurat će da svi koji se vrate treninzima to mogu napraviti u najsigurnijem okolišu", dodaje Premier League napominjući kako se nastavlja savjetovanje s igračima, trenerima, klubovima vezano za daljnje korake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo