JER ON JE TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH: / 'Mile, opet si se vratia alkoholu, đavla ti'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Najskuplji igrač Hajduka, bivši ukrajinski reprezentativac Artem Milevski, teže je ozljeđen i morati će individualno raditi prije nego što se vrati na nogometne travnjake.

16.6.2015.
19:30
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

"Milevski je teže ozlijeđen i morat će individualno raditi, te ćemo ga čekati još neko vrijeme", kazao je novi trener splitskih Bijelih Damir BurićŠolta, prenosi njegove riječi Goal.com.

Milevski tulumari po Bačvicama

Tako Milevskij nije otišao na pripreme, ali se zato naslikava na Bačvicama, a prije nekoliko je dana i na njegovom Facebook profilu osvanula fotografija s Olićem, Pranjićem i Halilovićem u ludom izlasku nakon sraza Hrvatske i Italije na Poljudu, kao i još neke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se baš i nije svidjelo jednom dijelu njegovih fanova na društvenoj mreži, koji su prokomentirali njegove objave, a neki su mu i poslali poruku. Mi vam donosimo najzanimljivije:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj Mile, neka si se ti nama zabavio, a kada ćeš početi nešto?

" Mile, opet si se vratia alkoholu, đavla ti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mile, slomit ćemo ti noge ako se ne pripremiš kako treba!!!!"

"Mile, ili igraj, ili od*ebi, skupa sa ovim šljamom haladonom i ostalima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mile na pripremama po posebnom tretmanu"

"Bolje bi ti bilo da se odeš pripremat da se ne vućeš po terenu, nego se slikat sa Halilovićima i sličnim izrodima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mile...ok slike, zabavljaš se..sve 5...ali...kad ćeš krenuti s pripremama? Sa golovima? Sa asistencijama? Živimo Hajduk! Želimo titule!"

"Od*ebi iz Hajduka debilu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voli tulumariti i cugati

Inače, Milevski je u prošlim klubovima bio poznat kao igrač koji voli tulumariti, a u nekim dijelovima karijere jednako je bio posvećen alkoholu kao i nogometnoj lopti. Njegov neuredan i nesportski način sastavni je dio njegovog nogometnog CV-a, a dolaskom u Hajduk prošloga ljeta, hrvatski mediji raspisali su se o njegovom noćnom životu i ljubavi prema izlascima i cugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nekim utakmicama tijekom sezone pokazao je da je još uvijek majstor na travnjaku, a veći dio Torcide ga voli.

Što se tiče Hajduka i priprema, za napomenuti kako će Milevski u ključnom dijelu sezone, znači sada na ljeto kada će Hajduk loviti jesen u Europu, kao i Dinamo u prvenstvu, biti van momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to nikako nije dobro za Hajduk. Milevski treba Hajduku, i njegova kvaliteta i iskustvo itekako mogu biti od koristi Šolti. Kako bilo, Milevski uživa u Splitu, kasnom proljeću, moru, i izlascima na Bačvice.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo