VRLO EKSPLOZIVAN SADRŽAJ / Pjanić brutalnom objavom o Koemanu zapalio društvene mreže. Pogledajte kako je uvrijedio bivšeg trenera Barcelone

Image
Foto: Profimedia

Posebno loš tretman kod Koemana imao je legendarni BiH nogometaš Miralem Pjanić

28.10.2021.
17:16
Profimedia
VOYO logo

Nogometaš Barcelone na posudbi u Bešiktašu, Miralem Pjanić, oglasio se na Instagramu nakon što je Ronald Koeman dobio otkaz u klubu. Španjolski prvoligaš Barcelona je u srijedu navečer, nakon prvenstvenog poraza 0-1 u gostima kod Rayo Vallecana, smijenila trenera Ronalda Koemana.

"Barcelona je noćas smijenila Ronalda Koemana kao trenera prve momčadi. To mu je iskomunicirao klupski predsjednik Joan Laporta nakon poraza od Rayo Vallecana. Koeman će se oprostiti od momčadi u četvrtak u kampu za treniranje", navedeno je u priopćenju Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonski klub je u posljednjih šest utakmica upisao četiri poraza. Poraz u madridskom predgrađu Vallecas uslijedio je nakon poraza 1-2 na domaćem terenu od najvećeg rivala Real Madrida. Koeman je na konferenciji za medije nakon poraza od Rayo Vallecana izjavio da "ne zna je li njegova budućnost (u klubu) u opasnosti".

Image
Foto: Profimedia

Miralem Pjanić

Eksplozivna objava

Posebno loš tretman kod Koemana imao je legendarni BiH nogometaš Miralem Pjanić. Pjanić je stigao u Barcu prošlog ljeta, ali se nikako nije uspio uklopiti. Dodatno mu je stvari otežao upravo Koeman koji ga je šikanirao, ignorirao i čak nije s njime htio niti razgovarati, te ga je na kraju proslijedio na posudbu u Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić mu to nije zaboravio i nakon što je Koeman dobio otkaz Pjanić je na Instagram-storyju objavio sljedeću, dosta eksplozivnu, rečenicu: "Treba znati kada pustiti go*na da odu".

Image

Koeman je na klupu sjeo u kolovozu 2020. godine te imao ugovor na dvije godine. Ljetos je iz Barcelone otišao njen kapetan i najbolji strijelac Lionesl Messi nakon čega je momčad u 13 utakmica upisala pet pobjeda i pet poraza te tri remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo