Kako će Hrvatska otvoriti SP na ovakvom stadionu?

Jedanaest dana prije no što će Brazil i Hrvatska u Sao Paulu otvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo, na još uvijek nedovršenoj Corinthians Areni je održana generalna proba.

2.6.2014.
11:12
VOYO logo

Corinthians i Botafogo su u dvoboju brazilskog prvenstva odigrali neodlučeno 1:1, a utakmici je svjedočilo 37.119 gledatelja. Predviđeno je da tijekom SP-a ovaj stadion prima 65.000 gledatelja, ali manje od dva tjedna prije početka natjecanja, takvo što nije bilo moguće jer je objekt još uvijek u izgradnji.

Jedan sektor tribina je bio u potpunosti zatvoren, a drugi je, prema naredbi vatrogasaca, iz sigurnosnih razloga bio samo djelomično u upotrebi. Organizatori se, međutim, ne zabrinjavaju previše. Još uvijek nisu postavljene sve sjedalice, nije testiran sustav zaštite od požara, internet ne funkcionira, nisu dobro obilježeni sektori, lože su još uvijek prazne i neuređene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/S0plRtfUAxs

"Sigurni smo da će sve biti spremno na vrijeme. Pred nama je još tjedan i pol napornog rada, ali sve ide prema planu i bit ćemo spremni za utakmicu otvaranja", istaknuo je član Organizacijskog odbora Tiago Paes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo