Novi heroj navijača Dinama ne želi otkriti svoju tajnu

'Bilo je bitno da prvu utakmicu u našoj kući dobijemo te da osvojimo trofej. Što sam govorio igračima Hajduka prije pucanja jedanaesteraca?

7.7.2013.
12:36
VOYO logo

Dinamo je u Superkupu na otvaranju sezone nakon penala (4:1, 1:1) protiv Hajduka uzeo prvi trofej, a za navijače Modrih to je bila prilika da se 'upoznaju' s novim igračima.

Vratar Pablo Migliore svojim je potezima za vrijeme utakmice i obranjenim penalom već 'kupio' navijače, a nakon susreta nije želio otkriti što je govorio protivnicima pri izvođenju jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam zbog osvojenog trofeja, zadovoljan sam atmosferom na stadionu. Bilo je bitno da prvu utakmicu u našoj kući dobijemo te da osvojimo trofej. Što sam govorio igračima Hajduka prije pucanja jedanaesteraca? To će ipak ostati moja tajna", izjavio je Migliore za Sportske novosti, a Said Husejinović pohvalio njegovu taktiku.

//www.youtube.com/embed/cB5yjZBGy54

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajduk je pokazao da je dobra momčad, ali mi smo daleko kvalitetniji od njih. Mislim da se vidjelo tko je jači. Nego, jeste li vidjeli našeg Migliorea kako je prije izvođenja jedanaesteraca uspio isprovocirati Hajdukove pucače? Strašan je tip."

Duje Čop je opet zabio svom bivšem klubu, a tvrdi da je ovo još daleko od Dinama kakvog se očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su gledatelji mogli uživati. Iskreno, ovo nam je bila pripremna utakmica, nismo je smatrali natjecateljskom, pripremamo se za nešto drugo - za kvalifikacije za Ligu prvaka - da smo sad u formi, ne bi bilo dobro. Da smo zabili sve što smo trebali, svi biste vi napisali da je ovo bila rapsodija nogometa", kazao je napadač, a Soudani priznao da je naviknut na puno bolju atmosferu:

"Jako sam sretan što sam osvojio prvi trofej u Dinamu. U Dinamu ima jako dobrih igrača, čestitam svim svojim suigračima i treneru. Zaista mi je krasno igrati u Dinamu i mislim da sam bio sasvim dobar a bit ću još i bolji. Atmosfera? Eh, da biste vidjeli pravu atmosferu, trebate doći u Alžir. Ovo nije bilo loše, ali u Alžiru je na tribinama prava ludnica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo