Francuzi se plaše dolaska u Zagreb! Evo i zašto!

Francuzi se boje putovanja u Zagreb! A u svemu tome ih podržavaju i hrvatski organi reda. Da, i to je moguće! Takva je obavijest izašla na službenoj stranici Paris Saint-Germaina.

27.9.2012.
21:34
VOYO logo

"Zbog preventivne mjere sigurnosti PSG neće organizirati putovanje navijačima u Zagreb na utakmicu 3. kola Lige prvaka. Ovo odluka je donešena nakon razgovora s UEFA-om i hrvatskim vlastima. Klub ne preporučuje navijačima da samostalno otputuju bez ulaznica, jer one neće biti u prodaji dan prije, niti na sam dan utakmice", stoji na službenoj stranici francuskog kluba.

Definitivno nećemo povjerovati u priču da ulaznica neće biti u prodaji na dan utakmice u Zagrebu. Ne pamtimo kada se takvo što dogodilo za Dinamove utakmice. Očito se u ovoj situaciji ponavlja nešto slično slučaju 'Ludogorec', kada je Dinamo objavio da neće biti ulaznica za njegove navijače u Bugarskoj, a da ljudi u Razgradu o tome nisu imali pojma. Ovdje baš neće biti tako, jer je do odluke valjda došlo na višoj instanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5863083

Kako bilo, Parižani ne žele nikakve nerede, jer njihovi najradikalniji navijači već 15-ak godina rade probleme diljem Francuske i Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu im strani niti međusobni obračuni suprotstavljenih frakcija u samoj grupi, a zabrana gostujućih navijača redovita je praksa prilikom francuskog derbija između Parižana i Olympiquea iz Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo