REZULTATI ANKETE NET.HR-A: / I dok Vrbanović napada goste po studiju, stigli su poražavajući rezultati za izbornika Čačića

Image
Foto: PIXSELL

Dobili smo rezultate ankete na pitanje: 'Tko je kriv za poraz Hrvatske od Islanda'?

14.6.2017.
7:04
PIXSELL
VOYO logo

U trenucima svjedočenja Luke Modrića u postupku protiv Zdravka Mamića na Županijskom sudu u Osijeku (danas se očekuje svjedočenje i Dejana Lovrena), izvršni direktor HNS-a i jedan od optuženih uz Mamića Damir Vrbanović u jučerašnjoj emisiji "Otvoreno" izjavljuje, citiramo, "tzv. ‘nogometna močvara’ stvara takve vrsne rezultate, sjajne sportaše i nogometaše, ima sjajnu reprezentaciju i odlične klubove. Naši sportaši diljem svijeta prenose slavu o hrvatskom nogometu. Tako da se baš ne slažem ono što se u hrvatskoj nogometnoj javnosti govori o hrvatskom nogometu."

BURNO U OTVORENOM: Brleković brutalno spustio Vrbanoviću, ovaj ga napao: ‘Sad smo doznali tko je dno dna’

Ivan Brleković, bivši dopredsjednik HNS-a, na to mu je odgovorio kako "HNS vodi čovjek koji je više u Las Vegasu nego u Hrvatskoj, iako prima visoku plaću od HNS-a. A drugi po hijerarhiji u hrvatskom nogometu Damir Vrbanović optužen je za teški kriminal pod teškim optužnicama za teške zlouporabe. I to su perjanice hrvatskog nogometa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O SVJEDOČENJU LUKE MODRIĆA I REAKCIJAMA PROČITAJTE OVDJE.

KOMENTAR NET.HR-a: Lijepa naša. Zemlja u kojoj su huligani heroji, a psovka kažnjivija od šake u glavu

LEGENDARNI VATRENI O NAJVEĆEM ZLU HRVATSKOG NOGOMETA: ‘Drago mi je što to nisam doživio’

"Rezultat svega je - Island", zaključak je Brlekovića, na što mu je Vrbanović na samom kraju emisije poručio da se sad "vidi tko je dno dna, kako su takvi sugovornici "luzeri". Da, taj Island. Bio je poražavajući za Vatrene, fatalan za javnost i medije, a za izbornika Antu Čačića, osim što se ponovno dokazalo kako Čačić ponovno ima onu famoznu "igru bez igre", rezultati ankete Net.hr-a na pitanje Tko je kriv za poraz Hrvatske od Islanda, poražavajući su za njega.

VIDEO ANALIZA NET.HR-a: Kako je Luka Modrić promijenio iskaz i hoće li zbog toga sada pasti USKOK-ove optužbe protiv Mamića

Ne sjećamo se kad su čitatelji toliko uvjerljivo glasali protiv Čačića u nekom od aktualnih pitanja. Anketa je bila počela u ponedjeljak, 12. lipnja u 8.29, a završila u srijedu u 7.00, a imala je i pet ponuđenih odgovora:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • Izbornik Ante Čačić.
  • Igrači,
  • Odigrali su katastrofalno.
  • Ozljede.
  • Umor.
  • Nitko od navedenih.
  • Ne znam.

U anketi je ukupno sudjelovalo 4, 989 čitatelja, a rezultati su sljedeći i vidljivi u priloženoj anketi:

Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo