Mihajlović provocira Hrvate, Prosinečki već odgovorio!

'Oni su svi hrabri kad odu u svoju zemlju, a kada su ovdje onda su kao male mace. Za razliku od mene i mog naroda.

19.9.2012.
17:10
VOYO logo

Robert Prosinečki je srpskim medijima izjavio da hrvatskoj reprezentaciji u kvalifikacijama za SP daje više šansi nego srpskoj, na što se 'na zadnje noge' propeo izbornik OrlovaSiniša Mihajlović.

"Da, normalno je da su Hrvati bolji i tako treba biti. Belgijanci i Škoti su također bolji od nas, mi smo u rangu Walesa. Meni je drago da oni tako misle. Na papiru je uvijek netko bolji, a netko lošiji, no to ne znači da će to tako biti i na terenu", komentirao je Mihajlović pa nastavio u žešćem tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene te izjave ne mogu isprovocirati, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Da je Robi ostao u Zvezdi ne vjerujem da bi rekao da su Hrvati bolji od Srba. Oni su svi hrabri kad odu u svoju zemlju, a kada su ovdje onda su kao male mace. Za razliku od mene i mog naroda. E, to je razlika između nas i njih", izjavio je srpski izbornik, a odgovor Prosinečkog nije trebalo dugo čekati.

"Miha očigledno nije shvatio što sam rekao. Trebao je bolje pročitati pa onda komentirati. Rekao sam da je Mihajloviću teže nego Štimcu. On je u procesu stvaranja reprezentacije, dok je izbornik Hrvatske dobio formiranu momčad. Već šest godina je većina momčadi na okupu, ima dobre rezultate i realno je da je favorit u ovom trenutku u odnosu na Srbiju. Isto sam govorio i u Beogradu, svi su me dobro upoznali dok sam bio na Marakani. Izjavio sam u Dnevniku HRT-a da je Zvezda najveći klub na ovim prostorima i moj klub za koji ću uvijek navijati. Govorim što mislim i nemam problem s tim", poručio je Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hrvatska i Srbija će se u kvalifikacijama sudariti 22. ožujka 2013. godine u Lijepoj našoj, dok je 6. rujna na rasporedu uzvrat.

Više o temi: specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo