SLAVNI SRPSKI TRENER IMA BIZARAN PROBLEM: / Mihajlović poludio zbog incidenta u svlačionici - 'Napast ću ga kad ga uhvatim'

Image
Foto: Profimedia

Mihajlović je ustanovio kako netko iz svlačionice odaje informacije medijima

4.12.2020.
19:43
Profimedia
VOYO logo

Srpski trener Siniša Mihajlović naišao je na podosta neugodan problem u svom aktualnom klubu Bologni. Naime, njegova momčad gostuje u subotu u sklopu desetog kola Serie A kod Intera, ali uoči utakmice dogodio se pomalo bizaran incident.

Mihajlović je ustanovio kako netko iz svlačionice odaje informacije medijima, a usput je otkrio i na koji je način to doznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isprobao sam novu formaciju samo kako bih provjerio tko to otkriva tajne novinarima. Napravio sam to namjerno. Istražujem i naći ću tko je, a kada ga pronađem, napast ću ga. Neće više igrati. Da se razumijemo, ne znam tko je, bili smo tu samo mi i pokušao sam samo otkriti tko to prenosi stvari medijima", rekao je pomalo ljutiti Mihajlović i onda poslao poruku špijunu.

Image

Siniša Mihajović

"Danas je sve u tiskovinama, ali kad saznam, neće biti zabavno. Svi uvijek znaju kako će Bologna igrati, to nije slučaj s drugim klubovima. Ako je netko tu, uhvatit ću ga", rekao je popularni Miha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo