ŠPANJOLCI OBJAVILI SENZACIJU: / 'Barcelona želi Mandžukića, na njihovom je popisu'

Image
Foto: AFP

Pisalo se o interesu West Hama i Arsenala, no španjolski Mundo Deportivo otišao je najdalje.

29.7.2016.
21:05
AFP
VOYO logo

Dolaskom Gonzala Higuaina u Juventus postalo je jasno da će Mario Mandžukić sljedeće sezone imati zasigurno smanjenu minutažu. Tu činjenicu pokušavaju iskoristiti brojni svjetski mediji pa ga skoro svakog dana sele u drugi klub.

Pisalo se o interesu West Hama i Arsenala, no španjolski Mundo Deportivo otišao je najdalje. 'Ekskuzivno: Mandžukić na Barcelonim popisu', vrišti na naslovnici njihovog portala, dok u tekstu ispod pojašnjavaju kako je klub stavio novo ime na listi željenih napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona, kao što je poznato traži drugog napadača jer je jasno da Luis Suarez ima zagarantirano mjesto u momčadi. Pitanje je samo tko će pristati sjediti na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Direktor Barcelone (Albert Soler) preferira mladog napadača, ali je ostavio vrata otvorena i za veterana ako se ukaže dobra prilika za pravu cijenu. Tridesetogodišnji hrvatski napadač je trenutno u Juventusu, ali doslaskom Higuaina pojačala mu se konkurencija. Tu je još i Dybala, a uskoro bi trebao doći i Gabigol", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje navode kako Mandžukić poznaje ligu jer je igrao u Atleticu te da je poznat po svojoj upornosti.

"Čista je devetka i može igrati u bilo kojem sustavu. Lani je odigrao 27 prvenstvenih utakmica i zabio je deset golova. U Juventus je stigao za 19 milijuna eura. Ugovor mu vrijedi do lipnja 2019., a tržišna mu je vrijednost 18 milijuna eura", zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo