KOLIKO JE ZAISTA VAŽAN REALU? / Ne pamtimo kada je netko ovako pisao o Modriću. Urednik uglednog španjolskog AS-a dao Luki novi i veoma čudan nadimak

Image
Foto: Profimedia

Modrić je u posljednje dvije godine vođe momčadi, uz Karima Benzemu dakako, a ove sezone baš su njih dvojica igrali najbolje

2.5.2022.
14:14
Profimedia
VOYO logo

Ugledni španjolski novinar AS-a i urednik rubrike posvećene Real Madridu, Tomas Roncero, na specifičan je način pohvalio hrvatskog reprezentativca, kapetana Vatrenih i lidera Real Madrida, koji je ovoga vikenda s momčadi uzeo novi naslov prvaka u La Ligi.

Modrić je u posljednje dvije godine vođe momčadi, uz Karima Benzemu dakako, a ove sezone baš su njih dvojica igrali najbolje i može se reći bili najzaslužniji za novi naslov prvaka i činjenicu da Real igra polufinale Lige prvaka, a možda će, ako prođe Manchester City, igrati i finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pofimedia

Petar Pan

"U 21. stoljeću, posebice u posljednjoj dekadi, zastavom istinske DNA Real Madrida maše Luka Modrić. Hrvat školuje s loptom u nogama već deset godina, ali i predanošću identitetu opredjeljenjem kad treba iskazati kako se brani dres koji voli poput obitelji", napisao je Roncero koji iskazuje golemo divljenje prema Luki.

"On je tihi vođa koji govori samo na travnjaku, barem sve dok Madrid ne posjeti one terene koji ga dočekuju sa sumnjom koja potom postane pljesak i divljenje prema malom geniju iz Zadra", stoji u tekstu, a usput je Modriću dodijelio i novi nadimak. "Luka je Petar Pan. Zauvijek bijeli", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo