VIDEO: / Sudac Lovrenu oprostio penal, brutalan start Sissoka

U posljednjem susretu 32. kola Premierlige u ponedjeljak je Liverpool na svom terenu pobijedio Newcastle s 2:0 pogocima Raheema Sterlinga (9) i Joea Allena (70).

13.4.2015.
23:35
VOYO logo

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za Liverpool, a u 73. minuti mogao se upisati u strijelce. Nakon kornera Lovren je gađao glavom, ali je lopta prošla tik iznad grede.

Osim toga, našao se Lovren u središtu pažnje i u 38. minuti kada mu je sudac progledao kroz prste. Promašio je naš nogometaš loptu i pogodio Pereza u kaznenom prostoru, ali sudac nije pokazao na bijelu točku. Bio je to Lovrenu, inače, prvi start u premierligaškoj utakmici u posljednjih mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/eupOi5dhIep/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Newcastle je utakmicu završio s igračem manje jer je u 83. minuti Moussa Sissoko dobio drugi žuti karton i to nakon brutalnog starta na Lucasu Leivi. Zanimljivo, bio je to šesti crveni karton za Newcastleove igrače u posljednjih šest dvoboja protiv Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/eupxw21U2hL/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Redsi su ovom pobjedom došli na četiri boda zaostatka za četvrtoplasiranim Manchester Cityjem, tako da im još uvijek živi nada da mogu osigurati plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo