ŠOK I NEVJERICA / Olimpijski bazen odjednom pozelenio: 'Zar se Shrek ovdje okupao?'

Image
Foto: Twitter

Organizatori Olimpijskih igara u Riju nemaju pojma što se dogodilo, no društvene mreže uzele su maha pa smiješne ideje dolaze sa svih strana

10.8.2016.
12:44
Twitter
VOYO logo

Tijekom ženskih sinkroniziranih skokova s daske s visine od deset metara, bazen je najednom pozelenio. Društvene mreže odjeknule su upitima što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od dva bazena bio je normalne plave boje tijekom muškog natjecanja večer prije, no s vremenom je počeo mijenjati boju u zelenu. Britanski osvajač brončane medalje Tom Daley odmah je tweetao: "Ermm... Što se dogodilo?!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službenici u Riju iz Maria Lenk Aquatics Centra nisu bili u mogućnosti objasniti kako se to dogodilo. Skakačima nije previše smetala promjena boje iako je bazen nasuprot zelenog bio i dalje čiste, plave boje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik organizacijskog komiteta Mario Andrada komentirao je: "Ne znamo još zbog čega je bazen promijenio boju. Da je zelenožut, znali bismo da je to patriotska stvar", našalio se misleći na brazilske nacionalne boje. "Testirali smo vodu kao i svaki dan te su rezultati bili jednaki kao i kad je bazen plave boje". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki nagađaju kako se boja promijenila zbog algi u vodi zbog nedostatka klora u bazenu. Ta mogućnost postoji jer je voda u ovim bazenima toplija što je pogodno za rast algi. 

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo