Medveščak rekao: 'Stop maltretiranju'

Stop maltretiranju ide dalje! Akcija u organizaciji Antene Zagreb poput zaraze se proširila zagrebačkim školama.

30.10.2012.
12:01
VOYO logo

Priliku da podijele savjete dobili su hokejaši Medveščaka. Mališane iz OŠ Jure Kaštelana zanimalo je kako to da je u sportu dopušteno tuči se, a izvan terena ipak nije.

Tom Zanoški i Ivan Šijan objasnili su im da izvan terena nema mjesta svađi i tučnjavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je sport idealno mjesto za 'ispuhati se', ali i za upoznavanje novih prijatelja. "

"Bio sam živo dijete. Upisivao sam se iz sporta u sport. Nisam se imao gdje 'potrošiti'. Došao sam na hokej, tu sam se potrošio pa sam doma bio dobar ko' bubica. Tu sam se moga i gurati i klizati. Jako je zabavno" rekao je Ivan Šijan i udijelio izvrstan savjet roditelje kojima je teško 'ukrotiti' svoju djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je teško procijeniti tko se bolje zabavljao na Medveščakovom treningu, djeca ili hokejaši, ali i jedini drugi su zaključili kako maltretiranje, agresivnost ni sukobi bilo koje vrste nisu dobrodošli, na ulici, u školi ili sportskom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro su se provodili i DJ – evi Antene Zagreb, Barbara Kolar, Ivan Vukušič i Ivana Mišerić. Dok je Ivan razgovarao s hokejašima pokušavajući doznati kako se najbolje obranit od nasrtljivaca, Barbara I Ivana vrijeme su iskoristile za fotografiranje i 'pogledavanje' s omiljenim Medvjedima, a Barbara se odlično snašla u ulozi 'tete čuvalice'. Bez problema je izlazila na kraj s tridesetak mališana koji su upravo danas dobili priliku učiniti svoje prve klizačke korake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo