KREĆE SPEKTAKL / Počinje Utrka prvaka, saznat ćemo tko je zaista najbrži: Spektakularna zabava samo na PLAY-u!

Image

Ovog vikenda čeka vas spektakularna zabava samo na PLAY-u

5.2.2022.
10:20
VOYO logo

Utrka prvaka spektakl je koji okuplja sve najbolje vozače velikih moto-sportova i organizacija. Cilj ove fantastične utrke je da se vidi tko je najbolji od najboljih, a među natjecateljima naći će se vozači Formule 1, World Rallyja, NASCAR-a, IndyCara, Le Mansa, Touring Carsa i X-Gamesa.

Naravno, u ovoj jedinstvenoj utrci, svi vozači vozit će isto vozilo te će imati priliku dokazati da su upravo oni najbolji i najbrži te će ga se proglasiti prvakom svih prvaka. No, osim što Utrka prvaka daje uvid u to tko je zapravo najbolji vozač, na tom velikom događaju saznat ćemo i koja je nacija najbrža na svijetu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekaju nas dva dana neprestane zabave, 20 vozača, od kojih samo jedan može biti prvak svih prvaka.

U subotu 5. veljače od 12 sati vozit će se Kup Nacija, koji će odlučiti koja je država najbrža na svijetu, dok će se 6. veljače u nedjelju vidjeti tko je prvak svih prvaka. Od 12 sati moći ćete pratiti Utrku prvaka ekskluzivno na PLAY-u, a zabava i adrenalin su zajamčeni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najtežim uvjetima

Utrka prvaka Snijeg i Led bit će prva utrka održana na Skandinaviji, na smrznutom Baltičkom moru u Pite Havsbadu u Švedskoj. Bit će to utrka kakvu do sad nikada niste vidjeli, a koja će biti krajnji test sposobnosti svih natjecatelja. Nakon asfalta i šljunka, red je došao na puno zahtjevniji snijeg i led!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela staza prostire se na snijegu i ledu, a kako bi stvari bile još zanimljivije: Puna je teških zavoja i skretanja što je garancija za spektakularnu akciju u automobilima.

Trostruki FIA prvak, Johan Kristoffersson, jedan je od prvaka koji će se natjecati na ovogodišnjoj Utrci, a ne skriva oduševljenje organizacijom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je zabavno voziti Race Of Champions stazu, driftati u široke zavoje. Bit će to pravi izazov i uvjeren sam da će se svidjeti svim vozačima", poručio je Šveđanin.

Velika imena - garantirana zabava

A osim Kristofferssona, na Utrkci prvaka natjecat će se i četverostruki prvak Formule 1 Sebastian Vettel, dvostruki osvajač Formule 1 Mika Häkkinen te njihov kolega i sin legendarnog Michaela, Mick Schumacher. Pridružit će im se i Oliver Solberg, mlada nada WRC-a te apsolutne legende X-Gamesa, WRC-a i Le Mansa: Travis Pastrana (devet puta prvak X-Gamesa), Sebastien Loeb (deveterostruki prvak WRC-a) i Tom Kristensen (devet puta osvajač Le Mansa).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su i ova imena dovoljna za sve ljubitelje brzine i motornih vozila, to nije sve. Njima će se pridružiti još vozača poput Valterija Bottasa i mnogih drugih!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viši cilj organizacije

Osim zabave, Utrka prvaka ima i jedan viši cilj. ROC cilja postati potpuno klimatski neutralan događaj. Utrka prvaka nastoji smanjiti uporabu ugljika, a kako bi to postigli koristit će obnovljivi i održivi izvor energije. Koristit će električna i hibridna vozila u utrkama, kao i 100 posto biogorivo u neelektričnim natjecateljskim automobilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojom će organizacijom biti primjer kako učinkovito upravljati resursima, što je ključ za eliminiranje utjecaja na okoliš te organiziranja sličnih događaja u ovakvoj regiji.

Angažiranje škola, sportskih klubova kao i stvaranje mogućnosti zapošljavanja mladih, volonterski programi i usklađivanja osoblja za rodnu ravnopravnost samo neke od važnih tema na kojima se gradi cijeli događaj i organizacija Utrke prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo na RTL Playju

Zato se pripremite za dva dana akcije na četiri kotača!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu 5. veljače od 12 sati vozit će se Kup Nacija, koji će odlučiti koja je država najbrža na svijetu, dok će se 6. veljače u nedjelju vidjeti tko je prvak svih prvaka. Od 12 sati moći ćete pratiti Utrku prvaka na PLAY-u, a zabava i adrenalin su zajamčeni!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo