pod posebnom prismotrom / Policija strahuje da bi se olimpijac mogao ubiti u zatvoru!

Image
Foto: mirror.co.uk

Južnaofrikanac Oscar Pistorius odjeven u crno odijelo i plavu košulju pojavio se u sudnici u Pretoriji u suzama, pokrivajući lice i gledajući u pod dok je sudac čitao optužnicu. Policija sada sumnja da bi si mogao oduzeti život pa je atletičar pod posebnom pristmotrom.

16.2.2013.
13:44
mirror.co.uk
VOYO logo

Najpoznatiji svjetski sportaš s hendikepom Južnaofrikanac OscarPistorius pod posebnom je prismotrom u zatvoru jer policija sumnja da bi si mogao oduzeti život. Dojučerašnji heroj već je u medijima dobio novi nadimak pa ga umjesto  "Blade Runner" sada zovu "Blade Gunner".

Atletičar odjeven u crno odijelo i plavu košulju pojavio se u sudnici u Pretoriji u suzama, pokrivajući lice i gledajući u pod dok je sudac čitao optužnicu.

Južnoafrički tužitelji su izjavili da će Oscara Pistoriusa teretiti za ubojstvo s predumišljajem.

Jučer je u Pistoriusovoj kući pronađena mrtva tridesetogodišnja Reeva Steenkamp, manekenka, a policija je potvrdila da je upucana u glavu, ruku i prsa.

Okolnosti u kojima je došlo do tragedije još uvijek su nejasne. Prvo se sumnjalo da je Pistorius pucao u djevojku jer je mislio da se radi o provalniku, ali policija je odbacila takvu teoriju.

Policijska dužnosnica Denise Beukes je jučer izjavila da je u domu šesterostrukog paraolimpijskog pobjednika i prvog atletičara s amputacijom koji je nastupio na olimpijskim igrama već bilo slučajeva 'kućnog nasilja', a također je od ranije poznato da je Pistorius u kući držao vatreno oružje, među kojim i 9-milimetarski pištolj kojim je usmrćena Steenkamp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo