kraj sapunice / Rijeka službeno potvrdila: Andrej Kramarić potpisao za Leicester City!

Image
Foto: HNK Rijeka

Andrej Kramarić novi je igrač premierligaša Leicester Cityja! Službena potvrda stigla je iz Engleske gdje je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, s Kramarićem i njegovim zastupnicima završio transfer.

7.1.2015.
11:46
HNK Rijeka
VOYO logo

Dugometražna sapunica oko transfera Andreja Kramarića konačno je završena. Vodeći strijelac HNL-a potpisao je ugovor s Leicester Cityjem. 

Vijest je sada definitivno vjerodostojna jer je Rijeka vijest objavila na svojim službenim stranicama. Službena potvrda stigla je iz Engleske gdje je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, s Kramarićem i njegovim zastupnicima završio transfer, a sad već bivši napadač Rijeke potpisao ugovor s 'Lisicama' na tri i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada i službeno možemo reći da je završen transfer Andreja Kramarića u Leicester City. Drago nam je što je cijeli posao završio na uzajamno zadovoljstvo i hvala svima koji su sudjelovali i pomogli da se realizira najveći transfer u klupskoj povijesti. Hvala i Andreju na vremenu provedenom u Rijeci, na svim lijepim trenucima koje nam je pružio i ovim putem mu želim svu sreću u nastavku karijere", izjavio je Mance. 

Završila je tako ova saga možda i na najbolji mogući način. Kramarići su odbili transfer na Stamford Bridge i eventualnu posudbu u Vitesse, a ovako su osigurali Andrejevu minutažu u jednoj od najjačih ligi svijeta, a Rijeci pun džep (transfer se procjenjuje na 10 milijuna eura) - svi zadovoljni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo