SKANDAL U SUSJEDSTVU / Klub nije plaćao kapetanicu dok je bila trudna: Ona ih tužila, a oni ju izbacili iz ekipe!

Image
Foto: Profimedia

Danas je iz Crne Gore stigla vijest koja je šokirala regionalnu javnost.

9.11.2023.
11:14
Profimedia
VOYO logo

U glavnoj ulozi našla se rukometašica Milena Raičević. Ona višee neće biti kapetanica Budućnosti, a u narednom periodu odlazi u drugu momčad igrati za Rudar. Čitav kaos nastao je nakon što je Milena Raičević tužila klub zbog neisplaćenih plaća u sezoni 2020/21...

Image
KAKO JE SPREMAN /

Pogledajte što Cro Cop radi u 50. godini života: 'Desna noga za bolnicu, lijeva za groblje'

Image
KAKO JE SPREMAN /

Pogledajte što Cro Cop radi u 50. godini života: 'Desna noga za bolnicu, lijeva za groblje'

Milena tada nije mogla igrati rukomet zato što je bila u drugom stanju, no očito u Budućnosti smatraju sasvim normalnim ignorirati tu činjenicu i za sve okriviti bivšu upravu.
Sadašnji čelnici kluba ne žele ispuniti tu ugovornu obvezu jer je ugovor sklopila bivša predsjednica Radmila Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upravni odbor se upoznat s činjenicom da je Raičević tužila klub. Čekajući odluku suda, koju će klub poštovati, zauzeo je stav da je nedopustivo da igrač koji je tužio klub nosi kapetansku traku u nastavku sezone. Zbog toga je udaljena iz prve momčadi", navodi se u priopćenju i dodaje da su tvrdnje koje su predmet sudskog spora po njihovom mišljenju neutemeljene: "Raičević nije mogla u potpunosti ispuniti svoje ugovorne obveze u navedenoj sezoni, tako da sada niti ne traži potpuno podmirenje obveza”.

Iz Budućnosti dodaju da su "bili prisiljeni donijeti ovakvu odluku" kako bi sačuvali integritet kluba, kao i da je Milena Raičević "odškrinula vrata nakon sudskog postupka koji je pokrenula" (!?). Očekivano i sasvim opravdano, crnogorski mediji stali su na stranu igračice, pa "Vijesti" dodaju da godišnji odmor ovom odlukom nije sačuvao integritet kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Integritet velikog kluba, što Budućnost svakako jest, čuva se tako da se 'prljavi veš', ako ga ima, drži daleko od očiju javnosti", dodaje ugledni crnogorski medij i dalje nadovezuje Budućnost o novom Predsjednik Ivanu Uboviću, koji je samo sedam dana na čelu kluba: "Proteklih desetljeća bilo je puno problema u Budućnosti, ali ovako nešto se nikada nije dogodilo. Ljudi koji su preuzeli vođenje kluba odlučili su đonom krenuti na djevojku koja je s 'plavima' osvojila 42 kupa, među ostalim i dvije Lige prvaka, koja se nakon teških ozljeda i velikih zdravstvenih problema vratila i bila motor momčadi, kad god je bila na terenu."

KSW 88 GLEDAJTE EKSLUZIVNO NA PLATFORMI VOYO U SUBOTU OD 20 SATI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo