Odbačeni Balić stigao na SP, a pogledajte s kim se druži Goluža!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač i njegov brat Robert susreli su se u Dohi sa hrvatskim rukometašima, koji u petak započinju nastup na Svjetskom prvenstvu.

15.1.2015.
17:27
VOYO logo

Sportske novosti pišu kako su se Niko Kovač i Slavko Goluža, izbornici hrvatske nogometne i rukometne reprezentacije, susreli u Dohi, razgovarali te popili kavu. Do tog susreta je došlo jer se Niko i njegov brat Robert ovih dana nalaze u Kataru gdje prate treninge Bayern Munchena. Stoga su iskoristili mogućnost te posjetili Kauboje u hotelu Marriot Marquis. Niko Kovač je obećao da će doći na prvu utakmicu hrvatske reprezentacije koja je na rasporedu u petak u 17 sati protiv Austrije. U Dohu je sa rukometašima došao i bivši reprezentativac Ivano Balić.

"Odmorili se jesmo, dva smo dana tu, sve je u najboljem redu, nema novih ozljeda. Uvjeti nisu dobri, uvjeti su idealni. Od smještaja, hrane, dvorane... Veliki je komfor i sve je na vrlo visokoj razini", kazao je Goluža na presici dan uoči sraza sa Austrijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrija je neugodna ekipa koja u svojim redovima ima tri od pet najboljih strijelaca njemačke Bundeslige.

"Bez obzira na to kakav je protivnik ja sam odmah rekao da idemo maksimalno. Želimo poslati poruku i pokazati s koliko ljubavi igramo za nacionalnu selekciju i da sve što radimo, radimo s osmijehom. To je poruka koju želimo poslati iz Katara. Austrija je dobra ekipa koja ima sjajnu vanjsku liniju igrača, tu su Victor Szilagy, Nikola Bilyk i Janko Božović, a tu su i krila Raul Santos i Robert Weber. Ima dobru polukontru i moramo se paziti da ne izgubimo loptu na deset metara", objašnjava izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo