VRATIT ĆE SE: / Mirko Alilović suznih očiju odgovarao na pitanje o reprezentaciji

Image

U nedjeljnom finalu rukometne SEHA lige vratar Mirko Alilović bio je jedan od junaka pobjede mađarskog Veszprema protiv Vardara (28:26).

4.4.2016.
19:55
VOYO logo

Alilović je zamolio izbornika Željka Babića da ga izostavi s kvalifikacija za Olimpijske igre u Rio de Janeiru zbog pritisaka javnosti nakon Europskog prvenstva u Poljskoj na kojem nije bio u očekivanom izdanju. U ponedjeljak je Babić na konferenciji za novinare spomenuo Alilovića i kako računa na njega u budućim akcijama.

'Razlozi izostanka nisu rukometni'

Na pitanje novinara Balkan Handballa o reprezentaciji, Alilović je emotivno reagirao. Suze su krenule, priznao je da mu je teško.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi lako, ali želio bih zahvaliti publici u Varaždinu kako me je dočekala. Ovo nije moja konačna odluka oko igranja za reprezentaciju. Razlozi mojeg neigranja nisu rukometni. Meni je moja obitelj iznad svega i da se njih napada zbog mene, ne pada mi na pamet. Za reprezentaciju sam uvijek davao sve od sebe i igrao svim srcem,"rekao je Alilović i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Veszpremu branim dobro i, što je najvažnije, branim s osmijehom na licu. Stvarno ne znam što me koči kada branim za Hrvatsku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo