BRUTALNE UVREDE NA RAČUN ĐOKOVIĆA: / Voditelj u prijenosu uživo vrlo ružno oslovio Novaka i izazvao žestoke reakcije

Image
Foto: Profimedia

Virus su na turniru pokupili sam Novak Đoković, pa onda i Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Borna Ćorić te Goran Ivanišević

4.7.2020.
16:59
Profimedia
VOYO logo

Mnogima nije baš najbolje "sjeo" naprasno prekinuti turnir Adria Tour, koji se održavao u Srbiji i Hrvatskoj, odnosno Beogradu i Zadru, ponajprije zbog toga što je bio, kako se pokazalo, poligon za rasprostranjivanje koronavirusa.

Virus su na turniru pokupili sam Novak Đoković, pa onda i Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Borna Ćorić te Goran Ivanišević. Finale na Višnjiku nije odigrano, a od tada je Đoković na žestokom udaru javnosti, kolega tenisača, a sada i televizijskih voditelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

19.06.2020., Zadar - Egzibicijski mec Novaka Djokovica protiv zvijezda Adria Toura.Novak Djokovic. Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Brutalna uvreda

Novozelandski voditelj, John Cambpell, baš je gadno uvrijedio Đokovića i to u prijenosu uživo nazvavši ga muškim spolnim organom. Campbell je bio veoma nervozan zbog stanja u svjetskom tenisu i toga što se na Đokovićevu turniru proširio virus, pa je u potpunosti pretjerao.

Dakako izazvao je i žestoke reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možete li odgovoriti zašto ste bili toliko bezobrazni kada ste onako nazvali Novaka Đokovića. Veoma neprofesionalno", bio je to jedan od komentara na izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki misle da bi ga Đoković trebao i tužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo