Za ovaj posao bori se čak 500 lijepih Hrvatica!

Na casting za hostese ATP turnira u Umagu, koji se održava od 21. do 31. srpnja, prijavilo se oko 500 djevojaka iz cijele Hrvatske.

2.6.2011.
8:47
VOYO logo

ATP Umag, najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji, ove godine će u deset dana uz vrhunski tenis ponuditi i već uobičajeno dobru zabavu i koncerte pa ne čudi što hrvatske ljepotice silno žele biti dio tog glamura u sredini ljeta.

A za šarm se, među ostalim, brinu i hostese, koje slove za najljepše, a ove godine ih se na casting prijavilo oko 500.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"One nisu samo lijepe, one su pametne, govore strane jezike jer moraju komunicirati s igračima i obavljati odgovorne poslove. Početkom lipnja je casting, a zasad imamo više od 500 prijava, od Slavonije do Dubrovnika. Novac nije važan, važno je 10 dana biti u središtu zbivanja", kaže direktor turnira Vanja Božičković.

Otvorenje 22. izdanja ovog turnira uveličat će legendarna španjolska operna diva Montserrat Caballé koja je pjevala na otvorenju Olimpijskih igara u Barceloni 1992. te na Camp Nou uoči finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Bayerna sedam godina kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo spektakularan koncert, a ona je globalna zvijezda, što se poklapa s našim ciljem da imamo globalno pozicioniran ATP turnir. Već smo sada jedinstveni u svijetu po tome što nudimo jer u krugu od nekoliko stotina metara imamo vrhunski tenis, terene na korak do plaže, kraj stadiona održavaju se partyji, od prošle godine uveli smo i tzv. gourmet zonu s vrhunskim jelima i vinima. Bio sam na desecima turnira, nijedan nije imao takvu ponudu", pohvalio se Božičković i dodao:

"ATP je prepoznao što nudimo, ove godine gledat će nas na svim kontinentima, slika će ići u 102 zemlje, u usporedbi s lanjskih 37. Vrijeme je za novi hrvatski finale. Zato želimo dovesti naše najbolje igrače. Ljubičić, Čilić i Dodig već su potvrdili nastupe, a ovisno o broju pozivnica mogli bi im se priključiti Karlović, Veić, Škugor...", kaže Božičković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo