'TRAVNJAK JE BIO SUH, NIJE BIO ONAKAV KAKAV SMO HTJELI: / Mamić rekao što misli o utakmici u Varaždinu i osvrnuo se na Danca koji je u debiju skrivio penal

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Oršić je protiv Varaždina postigao dva prekrasna pogotka iz slobodnih udaraca i odveo Dinamo do pobjede

4.10.2020.
20:21
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u sedmom je kolu nakon preokreta pobijedio na gostovanju Varaždin s 2:1 i preuzeo vrh ljestvice, a prvo ime Modrih u tom susretu bio je Mislav Oršić koji je postigao dva prekrasna pogotka iz slobodnih udaraca i vodio svoju momčad do pobjede.

Image
DINAMO U VARAŽDINU NASTAVIO NIZ POBJEDA: /

Fenomenalni Oršić s dva prekrasna gola preokrenuo rezultat za nova 3 boda i vrh tablice

Image
DINAMO U VARAŽDINU NASTAVIO NIZ POBJEDA: /

Fenomenalni Oršić s dva prekrasna gola preokrenuo rezultat za nova 3 boda i vrh tablice

Domaćin je poveo u sedmoj minuti golom Domagoja Droždeka iz kaznenog udarca kojeg je u svom prvom nastupu za Dinamo skrivio Danac Rasmus Lauritsen. Izjednačio je Oršić u posljednjim trenucima prvog dijela iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora. Isti je igrač u 54. minuti zabio iz još jednog slobodnjaka. Ovoga puta Oršić je opalio sa skoro 30 metara sjajno pogodivši za 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lopta je zaostajala'

Trener Dinama Zoran Mamić nakon susreta je bio zadovoljan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"TJako je bilo teško igrati nakon gola i penala kojeg smo napravili. Teren nije bio onakav kakav smo htjeli, bio je suh, nisu ga zaljevali i lopta je zaostajala. Nismo se odmah prilagodili. Ali vratili smo se nakon jedanaesterca, polako se dizali i mogli smo ranije riješiti utakmicu u svoju korist, ali bitna su tri boda. Naravno da nam je dobro došao Oršićev gol u zadnjoj minuti, ali i te zadnje minute su sastavni dio igre", rekao je Mamić pa se osvrnuo na Lauritsena koji je u prvom nastupu za Modre skrivio najstrožu kaznu i dobio žuti karton:

"Napravio je penal i imao još jednu pogrešku, ali vidi se da je riječ o jako dobrom igraču s fenomenalnom glavom. Mogu mu samo čestitati kako se vratio u susret nakon penala i uvjeren sam da će biti još bolji kada se adaptira."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mogli smo do boda'

Trener Varaždina Samir Toplak nezadovoljan je rezultatom, ali zadovoljan predstavom svojih nogometaša.

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Samir Toplak

"Ne treba tražiti dlaku u jajetu. Bilo je loših stvari, ali dobro smo ušli u utakmicu i parirali Dinamu. Zbog niza pogrešaka smo primili pogodak koji nismo smjeli na kraju poluvremena . U nastavku smo bili 'al pari' i imali i šansu za izjednačenje. Neću slaviti poraze jer mislim da smo mogli osvojiti bod", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo